mobiele escaperoom boeken

Eigenschappen Mobiele Escaperoom boeken

Prijs
v.a. 995
Tijdsduur
In overleg

Mobiele Escaperoom boeken?

Mobiele Escaperoom boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mobiele Escaperoom.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mobiele Escaperoom.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mobiele Escaperoom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mobiele Escaperoom plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Mobiele Escaperoom

Escaperoom op locatie!!

De mobiele escaperoom is gecreëerd in een caravan van 7 meter lang en twee meter breed, waardoor hij makkelijk te plaatsen is op elk soort evenement. De Escaperoom heeft meermalen zijn dienst bewezen op teambuilding dagen. De capaciteit is vier personen voor 15 minuten.
Durft u deze caravan te boeken?

Mobiele Escaperoom boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mobiele Escaperoom, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bobslee simulator en de eventuele overige kosten om dit mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mobiele Escaperoom.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Mobiele Escaperoom aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag