Kids of the 80s boeken

Eigenschappen Kids of the 80’s boeken

Prijs
v.a. 3.495
Geluid
In overleg

Kids of the 80’s boeken?

Kids of the 80’s boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kids of the 80’s.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kids of the 80’s.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kids of the 80’s ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kids of the 80’s plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kids of the 80’s

Extra informatie Kids of the 80’s

Kids of the 80’s is een visuele reis door de jaren ’80. Beeld en geluid worden door een professionele crew op spectaculaire wijze en met veel snelheid in elkaar gemixt. Je gelooft je oren, maar zeker je ogen niet! Deze show brengt veel meer dan de zoveelste dj-show met videoclips!

Tijdens de 4,5 uur durende show zal het publiek het gevoel krijgen op een popconcert aanwezig te zijn! Alles wordt uit de kast getrokken om het publiek te laten bewegen en meezingen met de hits van toen! Gegarandeerd ook een leuk alternatief voor een foute party!

Kids of the 80’s is dan ook een full-pro showprogramma voor jong en oud. Iedereen kent de hits en in combinatie met veel CO2, een diverse, gekantelde mega LED-schermen en confetti wordt het een feest waarbij absoluut niemand stil kan blijven staan. Boeken is gegarandeerd weer re-boeken!

Bedrijven als Porsche, Auping, Price Waterhouse Cooper, Toyota, Gift Card Awards, etc, gingen je reeds voor!

Kids of the 80’s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kids of the 80’s, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kids of the 80’s en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kids of the 80’s.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kids of the 80’s. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Kids of the 80’s aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag