Juf Roos boeken

Eigenschappen Juf Roos boeken

Prijs
v.a. 3.750
Tijdsduur
In overleg

Juf Roos boeken?

Juf Roos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Juf Roos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Juf Roos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Juf Roos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Juf Roos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Juf Roos

In dit oer-Hollandse YouTube-programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten. En nu komen Juf Roos en Gijs voor het eerst naar u toe voor een doldwaas avontuur!!

Op dit moment tourt Juf Roos langs 33 theaters in heel Nederland met de theatershow ‘Juf Roos op vakantie’ en is nu ook te boeken met haar liedjesshow voor uw evenement.

Waar gaat Juf Roos over?
Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Twee emmertjes water halen, hop paardje hop en ik zag twee beren broodjes smeren; echte Hollandse kinderliedjes voor kleine en grote mensen. Juf Roos krijgt iedere dag bezoek van haar buurjongen Gijs. Samen nemen ze je mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen.

Juf Roos is vrolijk, vindingrijk en kan prachtig zingen. Gijs is de buurjongen van Juf Roos, hij is grappig en een beetje onhandig. Verkleden vindt hij het leukste dat er is. Samen beleven ze iedere aflevering een nieuw avontuur.

Juf Roos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Juf Roos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Juf Roos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Juf Roos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Juf Roos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag