Ernst

Eigenschappen Ernst, Bobbie en de rest boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Ernst, Bobbie en de rest boeken?

Ernst, Bobbie en de rest boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ernst, Bobbie en de rest.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ernst, Bobbie en de rest.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ernst, Bobbie en de rest ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ernst, Bobbie en de rest plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ernst, Bobbie en de rest

Na het succes van de ‘Soepkippen show (ongeplukt)’ komen Ernst en Bobbie met een nieuw half uur durend programma, namelijk de ‘Doe mee als je durft show’!
Het populaire kinderduo brengt een groot gedeelte van hun hits ten gehore én er wordt weer een hoop gelachen om deze twee grootste soepkippen van Nederland. Uniek aan de ‘Doe mee als je durft show’ is dat kinderen, vaders en moeders mee kunnen doen op het toneel. Samen met het publiek zorgen Ernst en Bobbie voor een super vrolijk en muzikaal optreden.
Ernst, Bobbie en de Rest is een kinderserie die al sinds 1998 te zien is op de Nederlandse televisie. Spannende avonturen, twee vrolijke helden, swingende muziek, veel lachen, een beetje educatie, veel kattenkwaad en zeker géén geweld: dat zijn de voornaamste ingrediënten van Ernst en Bobbie.  

Ernst, Bobbie en de rest boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ernst, Bobbie en de rest.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ernst, Bobbie en de rest, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ernst, Bobbie en de rest en de eventuele overige kosten om een optreden van Ernst, Bobbie en de rest mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ernst, Bobbie en de rest.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ernst, Bobbie en de rest. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ernst, Bobbie en de rest checken, een gratis optie plaatsen op Ernst, Bobbie en de rest en de boeking(en) van Ernst, Bobbie en de rest voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ernst, Bobbie en de rest, BOEKINGSBUREAU Ernst, Bobbie en de rest, BOEKINGSBURO Ernst, Bobbie en de rest, ENTERTAINMENTBUREAU Ernst, Bobbie en de rest, ENTERTAINMENTBURO Ernst, Bobbie en de rest, ARTIESTENBUREAU Ernst, Bobbie en de rest, BOEKINGSKANTOOR Ernst, Bobbie en de rest, IMPRESARIAAT Ernst, Bobbie en de rest, MUZIEKBURO Ernst, Bobbie en de rest, MUZIEKBUREAU Ernst, Bobbie en de rest, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ernst, Bobbie en de rest, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ernst, Bobbie en de rest, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ernst, Bobbie en de rest.

 

Offerte Ernst, Bobbie en de rest aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag