Bassie

Eigenschappen Bassie boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 50 min.

Bassie boeken?

Bassie boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bassie.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bassie.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bassie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bassie plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bassie

Bassie, de bekendste clown van Nederland en België, vermaakt jong en oud met zijn Bassie  Lachspektakelshow!
In deze show komt de veelzijdigheid van deze rasartiest optimaal naar voren als lachkanon, moppentapper, mimeacteur en muzikant. Alle liedjes zijn door hem geschreven en gecomponeerd en de refreinen worden door het grote en kleine publiek onmiddellijk meegezongen.
Zijn komische talent komt vooral naar voren als hij de man van de poppenkast moet assisteren. Vanzelfsprekend loopt alles in de soep. Helemaal hilarisch is Bassie als geluidenman in de hoorspelstudio waarbij hij op onnavolgbare wijze kans ziet om steeds te verkeerde geluiden te laten horen waarbij het publiek het uitgiert van het lachen.
Het is geen eenmansshow want sinds de pensionering van Adriaan heeft hij in Evert van den Bos een uitstekende aangever gevonden die hij weliswaar om de paar minuten tot wanhoop brengt maar die toch de ‘domme clown’ aardig in het gareel weet te houden.
Het is opvallend dat niet alleen de aanwezige jeugd het naar de zin heeft maar ook de vele meegekomen ouderen. Kinderen, ouders en grootouders: 3 generaties worden tegelijk vermaakt door Clown Bassie met zijn Lachspektakelshow.
Deze fantastische show voor de hele familie is een heerlijke middag vertier voor jong en oud. De Bassie Lachspektakelshow is doorspekt met veel leuke liedjes, doldwaze sketches en heel veel Bassie en staat garant voor een uur lang lachen, schateren en dikke pret.

Bassie boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bassie.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bassie, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bassie en de eventuele overige kosten om een optreden van Bassie mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bassie.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bassie. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bassie checken, een gratis optie plaatsen op Bassie en de boeking(en) van Bassie voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bassie, BOEKINGSBUREAU Bassie, BOEKINGSBURO Bassie, ENTERTAINMENTBUREAU Bassie, ENTERTAINMENTBURO Bassie, ARTIESTENBUREAU Bassie, BOEKINGSKANTOOR Bassie, IMPRESARIAAT Bassie, MUZIEKBURO Bassie, MUZIEKBUREAU Bassie, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bassie, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bassie, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bassie.

 

Offerte Bassie aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag