Mylene en Rosanne

Eigenschappen Mylene en Rosanne boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 400 p.

Mylene en Rosanne boeken?

Mylene en Rosanne boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mylene en Rosanne.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mylene en Rosanne.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mylene en Rosanne ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mylene en Rosanne plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mylene en Rosanne

Extra informatie Mylene en Rosanne

Biografie Mylene en Rosanne
De eeneiige tweeling Mylène Rosanne (16) heeft in 2013 het Junior Songfestival gewonnen met hun eigen geschreven liedje Double Me.  Het nummer gaat over henzelf en hoe het is om een eeneiige tweeling te zijn. Als winnaressen hebben zij de Engelstalige versie van het gezamenlijke JSF nummer “We Are the Future” mogen opnemen voor hun bezoek aan Oeganda. Daarna hebben zij een nummer 1 hit gescoord met hun liedje Me My Selfie dat onafgebroken 60 weken in de KidsTop20 heeft gestaan. De video clip van Me My Selfie heeft miljoenen views en wordt nog altijd heel goed bekeken. De nummer 1 hit “MooiBoy” is ook zeer populair onder de basisschooljeugd en staat ook nog steeds in de KidsTop 20.  Mylene Rosanne zijn al van kleins af aan bezig met muziek.

Binnenkort brengen Mylene Rosanne hun nieuwe single uit, genaamd “1000 mooie wensen”. Alle nummers zijn geschreven en geproduceerd in samenwerking met Tjeerd Oosterhuis (DEMP). De videoclips van Mylene Rosanne zijn ook regelmatig te zien op TV bij RTL TeleKids.

Mylène Rosanne zijn al op jonge leeftijd begonnen met zingen dansen en acteren. Zo hebben zij in meerdere professionele musicals gespeeld, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek en Waanzinnig gedroomd en Hotel de Grote L. Ook zijn de twee meiden bekend van het Kinderen voor Kinderen koor, waar zij verschillende nummers op hun naam hebben staan.Samen met K3 hebben zij in de liveshows “EYO” gestaan als de kleine Josje.

De stemmen van Mylène Rosanne zijn daarnaast ook te horen in talloze televisieseries en films. Zo is Mylène o.a. de stem van Dawn is in de Nickelodeon serie Nicky, Ricky, Dicky, Dawn en was zij ook te horen in de bioscoopfilm “De Vijf En De Piratenschat ”.

Rosanne is te horen in de film “The book of life” en talloze andere series zoals Annedroids (RTL Telekids).

Mylène Rosanne boeken

Mylène Rosanne kunnen een optreden van ongeveer een half uur verzorgen.  Zij brengen eigen repertoire en afhankelijk van de doelgroep, nummers van Kinderen voor kinderen die zij hebben gezongen in de tijd dat zij zelf bij Kinderen voor kinderen koor zaten maar ook covers van bekende internationale artiesten. Mylène Rosanne houden er van on hun publiek bij hun show te betrekken waardoor het een interactief optreden wordt en als het organisatorisch mogelijk is kan er zelfs een kleine groep met Mylène Rosanne mee dansen op het podium.

Het optreden kan worden uitgebreid met een Meet Greet van maximaal 20 minuten waarbij kinderen een handtekeningenkaart krijgen en met Mylène Rosanne op de foto kunnen.Een complete show aangevuld met een spetterende dans-act inclusief 4 tot 8 dansers behoort ook tot de mogelijkheden. 

Een optreden van Mylène Rosanne is een feestje, dus zing en dans gezellig mee op de hits van Mylène Rosanne.
Mylene en Rosanne boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mylene en Rosanne boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mylene en Rosanne.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mylene en Rosanne, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mylene en Rosanne en de eventuele overige kosten om een optreden van Mylene en Rosanne mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mylene en Rosanne.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mylene en Rosanne. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mylene en Rosanne checken, een gratis optie plaatsen op Mylene en Rosanne en de boeking(en) van Mylene en Rosanne voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mylene en Rosanne, BOEKINGSBUREAU Mylene en Rosanne, BOEKINGSBURO Mylene en Rosanne, ENTERTAINMENTBUREAU Mylene en Rosanne, ENTERTAINMENTBURO Mylene en Rosanne, ARTIESTENBUREAU Mylene en Rosanne, BOEKINGSKANTOOR Mylene en Rosanne, IMPRESARIAAT Mylene en Rosanne, MUZIEKBURO Mylene en Rosanne, MUZIEKBUREAU Mylene en Rosanne, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mylene en Rosanne, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mylene en Rosanne, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mylene en Rosanne.

 

Offerte Mylene en Rosanne aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag