Bo & Monica

Eigenschappen Bo & Monica boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.

Bo & Monica boeken?

Bo & Monica boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bo & Monica.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bo & Monica.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bo & Monica ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bo & Monica plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bo & Monica

Bo & Monica. Noi Pakon Schuijffel (Bo) en Ingrid Jansen (Monica) hebben beide hun sporen ruimschoots verdient in de Nederlandse entertainmentwereld. Naast hun rol in de jongerenserie Topstars hebben zowel Noi als Ingrid in verschillende musicals gestaan, waren ze te zien in diverse tv-series en Nederlandse speelfilms en geven ze zang- en dansles op een aantal dansscholen. Monica. Echte naam : Ingrid Jansen. Geboortedatum : 11 februari 1983. In Topstars speelt ze : Monica. Favoriete boek : Ik lees heel weinig boeken, maar Bridget Jones’ Diary vond ik wel leuk. De film was trouwens hilarisch. Favoriete sport : Dansen. Ik eet graag : bloemkool (. . . met een papje?). Mijn droom is : om als danseres in Amerika te gaan werken. Ik zou graag nog eens willen samenwerken met : Usher, omdat hij heel goed kan dansen. Mijn favoriete vakantiebestemming : heel verschillende plekken, als het er maar heel mooi weer is. Ik wilde vroeger : al danseres worden. Mijn favoriete dier : een konijntje. Bo. Echte naam : Noi Pakon. Geboortedatum : 6 september 1979. In Topstars speelt ze : Bo. Favoriete boek : Herinneringen van een engelbewaarder. Favoriete sport : om te zien? Turnen en kunstschaatsen. Ik eet graag : Thais, maar ook steak-pepersaus met frietjes. Mijn droom is : om op professioneel vlak alleen maar werk te doen waar ik van kan genieten en van de mensen om me heen en dat gebeurt al!. Ik zou graag nog eens willen samenwerken met : Madonna. Zij is mijn jeugdidool en heeft te gekke dansers in haar videoclips en shows. Mijn favoriete muziek : Missy Elliot, Gwen Stefani en nog een hoop anderen. . . . Ik ben trots op : mijn papa en mama. Ze zijn de beste en de liefste!

Bo & Monica boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bo & Monica.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bo & Monica, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bo & Monica en de eventuele overige kosten om een optreden van Bo & Monica mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bo & Monica.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bo & Monica. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bo & Monica checken, een gratis optie plaatsen op Bo & Monica en de boeking(en) van Bo & Monica voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bo & Monica, BOEKINGSBUREAU Bo & Monica, BOEKINGSBURO Bo & Monica, ENTERTAINMENTBUREAU Bo & Monica, ENTERTAINMENTBURO Bo & Monica, ARTIESTENBUREAU Bo & Monica, BOEKINGSKANTOOR Bo & Monica, IMPRESARIAAT Bo & Monica, MUZIEKBURO Bo & Monica, MUZIEKBUREAU Bo & Monica, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bo & Monica, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bo & Monica, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bo & Monica.

 

Offerte Bo & Monica aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag