Teletubbies boeken

Eigenschappen Teletubbies boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Teletubbies boeken?

Teletubbies boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Teletubbies.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Teletubbies.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Teletubbies ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Teletubbies plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Teletubbies

De Teletubbies zijn terug!

De meest iconische en invloedrijke kinderserie van de afgelopen twintig jaar, is terug met een gloednieuwe serie op de Nederlandse televisie! Met de knuffelbare Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po, beschikt de nieuwe serie over dezelfde geliefde personages en styling als de klassieke series, maar is visueel verbeterd, waardoor het een fris, kleurrijk en eigentijdse look en feel heeft van één van ’s werelds meest geliefde kinderserie. De Teletubbies zijn voor de nieuwe generatie kinderen en hun families!

Meet & greet
duur: 1 x 40 minuten of 3 x 30 minuten
Overige tijden op aanvraag

Stripfigurenparade
duur: 2 x 30 minuten
Overige tijden op aanvraag

Op de foto met
duur: 4 x 30 minuten
Overige tijden op aanvraag

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Teletubbies, neem dan gerust contact met ons op.

Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Teletubbies en de eventuele overige kosten om een optreden van Teletubbies mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Teletubbies.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Teletubbies aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag