Het Zandkasteel boeken

Eigenschappen Het Zandkasteel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 45 min.

Het Zandkasteel boeken?

Het Zandkasteel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Het Zandkasteel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Het Zandkasteel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Het Zandkasteel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Het Zandkasteel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Het Zandkasteel

Toto, Sassa en Koning Koos wonen samen met hond Finnie in Het Zandkasteel. Zij beleven daar kleine avonturen, waardoor ze een groot voorbeeld zijn voor kinderen. 
Deze vrolijke,lieve, ondeugende kinderhelden zorgen voor een onvergetelijke meet & greet en zijn een aanrader bij een stripfigurenparade.

Elke dag zijn de 3 populaire kinderhelden te zien bij Z@pp

Meet & greet
duur: 1 x 45 minuten of 3 x 30 minuten
Overige tijden op aanvraag

Mini show
duur: 30 minuten show en vervolgens 30 minuten meet & greet

Stripfigurenparade
duur: 2 x 45 minuten
Overige tijden op aanvraag

Op de foto met
duur: 4 x 30 minuten
Overige tijden op aanvraag

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Het Zandkasteel, neem dan gerust contact met ons op.

Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Het Zandkasteel en de eventuele overige kosten om een optreden van Het Zandkasteel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Het Zandkasteel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Het Zandkasteel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag