Woezel en Pip

Eigenschappen Woezel en Pip boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Woezel en Pip boeken?

Woezel en Pip boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Woezel en Pip.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Woezel en Pip.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Woezel en Pip ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Woezel en Pip plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Woezel en Pip

 ….’t was ergens in 2002. Guusje wist het zeker: ‘Ik heb het altijd al willen doen, maar voor het eerst weet ik het zeker. Ik ga kinderverhaaltjes schrijven!’ Een week later had ze 15 verhaaltjes geschreven over twee hondjes Woezel & Pip. De beste vriendjes van de hele wereld. ‘Lees ze maar even wanneer je tijd hebt’, zei ze ietwat onzeker. Die avond las Dinand de verhaaltjes en werd meteen gegrepen door pure tederheid waarmee ze geschreven waren. Simpel en puur. Duidelijk geschreven met liefde en plezier. Geschreven voor de allerkleinste hummels, de allerkleinste Woezels & Pips. Samen met Reyn Ouwehand (muziekproducer), Wil Raymakers en Louise Geesink (illustrators) heeft Guus liedjes gemaakt, meer verhaaltjes geschreven, tekeningen bij de verhaaltjes gemaakt en nagedacht wat ze er mee wilde doen. Guus was al begonnen aan deel 2 en waarschijnlijk in haar hoofd al bij deel 12. De liedjes op de Lalala-cd zijn ingezongen door Guus toen ze al hoogzwanger was. Nu is het 2008. We zijn bijna zes jaar verder. Er is het een en ander anders gegaan, maar wat echt is, vergaat niet. De eerste drie Woezel en Pip boekjes zijn een groot succes gebleken, ze zijn al meer dan 200.000 keer over de toonbank gegaan en het einde is nog lang niet in zicht! Woezel en Pip zullen de komende jaren nog veel van zich laten horen, op televisie, in de winkels en vanaf 2009 ook in het theater! Wat echt is, overleeft!
Wie zijn Woezel en Pip?
Woezel en Pip zijn onafscheidelijke vriendjes. Woezel is een klein jongenshondje met grote flaporen, een stoere blaf maar een heel klein hartje. Pip is zijn vrolijke hartsvriendinnetje. Ze durft wat meer dan Woezel maar raakt helemaal overstuur als ze haar vriendje Woezel even kwijt is. Samen beleven zij hun kleine avonturen in de tovertuin. Tante Perenboom is een oude perenboom vol sappige peertjes. Ze is de moederlijke vriendin van de hondjes. Ze waken over elkaar en vertellen elkaar hun belevenissen. De zingende tulpjes zijn drie vrolijk giechelende tulpjes, altijd in voor een lolletje en een liedje. De wijze varen is een varen in een pot, vol wijze gedachten en goede raad. Het zonnetje gaat altijd met de hondjes mee en houdt een zonnig oogje in het zeil.

Woezel en Pip boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Woezel en Pip.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Woezel en Pip, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Woezel en Pip en de eventuele overige kosten om een optreden van Woezel en Pip mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Woezel en Pip.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Woezel en Pip. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Woezel en Pip checken, een gratis optie plaatsen op Woezel en Pip en de boeking(en) van Woezel en Pip voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Woezel en Pip, BOEKINGSBUREAU Woezel en Pip, BOEKINGSBURO Woezel en Pip, ENTERTAINMENTBUREAU Woezel en Pip, ENTERTAINMENTBURO Woezel en Pip, ARTIESTENBUREAU Woezel en Pip, BOEKINGSKANTOOR Woezel en Pip, IMPRESARIAAT Woezel en Pip, MUZIEKBURO Woezel en Pip, MUZIEKBUREAU Woezel en Pip, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Woezel en Pip, ARTIESTENBOEKINGSBURO Woezel en Pip, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Woezel en Pip.

 

Offerte Woezel en Pip aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag