De Pietenboyband

Eigenschappen De Pietenboyband boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

De Pietenboyband boeken?

De Pietenboyband boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Pietenboyband.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Pietenboyband.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Pietenboyband ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Pietenboyband plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De Pietenboyband

De Pietenboyband is de leukste Boyband van Nederland! Het is namelijk de boyband van Zwarte Pieten. De Pietenboys van de Pietenboyband De Pietenboybandzingen de allerleukste (oudere) Sinterklaasliedjes in een modern arrangement, zoals de lekkere Jazz-versie van Sinterklaas is Jarig en de EasyListening versie van Rommel de Bommel. Maar ook zingen zij de nieuwste Moderne Sinterklaasliedjes als de PepernotenSamba en De Beat van Zwarte Piet!

Met hun optreden zorgt de Pietenboyband voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest voor jong en oud!

De Pietenboyband boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Pietenboyband.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Pietenboyband, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Pietenboyband en de eventuele overige kosten om een optreden van De Pietenboyband mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Pietenboyband.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Pietenboyband. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Pietenboyband checken, een gratis optie plaatsen op De Pietenboyband en de boeking(en) van De Pietenboyband voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Pietenboyband, BOEKINGSBUREAU De Pietenboyband, BOEKINGSBURO De Pietenboyband, ENTERTAINMENTBUREAU De Pietenboyband, ENTERTAINMENTBURO De Pietenboyband, ARTIESTENBUREAU De Pietenboyband, BOEKINGSKANTOOR De Pietenboyband, IMPRESARIAAT De Pietenboyband, MUZIEKBURO De Pietenboyband, MUZIEKBUREAU De Pietenboyband, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Pietenboyband, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Pietenboyband, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Pietenboyband.

 

Offerte De Pietenboyband aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag