Sesamstraat

Eigenschappen Sesamstraat boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Sesamstraat boeken?

Sesamstraat boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sesamstraat.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sesamstraat.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sesamstraat ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sesamstraat plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sesamstraat

Bert, Ernie, Tommie, Pino en Elmo met de Show “Het mooiste van Sesanstraat” In navolging van de zeer succesvolle theatershow is er nu een 30 minuten durende liedjesshow te boeken.
“Het Mooiste Van Sesamstraat” Dit is een vrolijke voorstelling voor kinderen en hun ouders. Bert, Ernie, Tommie, Elmo ze zijn er allemaal bij !
Het is een primeur dat van Sesamstraat een oorspronkelijke nederlandse liedjesvoorstelling is gemaakt. Pino en Tommie waren ook niet eerder in nederland op deze manier te zien.
Na afloop van de voorstelling kun je bewoners ontmoeten…. en met ze op de foto.

Sesamstraat boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sesamstraat.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sesamstraat, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sesamstraat en de eventuele overige kosten om een optreden van Sesamstraat mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sesamstraat.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sesamstraat. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sesamstraat checken, een gratis optie plaatsen op Sesamstraat en de boeking(en) van Sesamstraat voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sesamstraat, BOEKINGSBUREAU Sesamstraat, BOEKINGSBURO Sesamstraat, ENTERTAINMENTBUREAU Sesamstraat, ENTERTAINMENTBURO Sesamstraat, ARTIESTENBUREAU Sesamstraat, BOEKINGSKANTOOR Sesamstraat, IMPRESARIAAT Sesamstraat, MUZIEKBURO Sesamstraat, MUZIEKBUREAU Sesamstraat, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sesamstraat, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sesamstraat, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sesamstraat.

 

Offerte Sesamstraat aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag