Kathleen

Eigenschappen Kathleen boeken

Prijs
v.a. 2.975
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Kathleen boeken?

Kathleen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kathleen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kathleen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kathleen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kathleen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kathleen

Extra informatie Kathleen

Biografie Kathleen
Kathleen was 10 jaar lang ‘de blonde van K3’. Ze besloot om in 2009 na 10 fantastische jaren met de girlband de rust op te zoeken op haar boerderijtje. Toch kan ze het podium niet missen. Zo bracht ze ten voordele van Unicef  de single ‘Zumba  Yade’ uit en even later het album ‘Kathleen in Symfonie’.

In het najaar van 2012 was Kathleen niet weg te branden uit de media. Ze werd in België door de VRT/Ketnet aangesteld als coach voor ‘Junior Eurosong’, kreeg een mooie rol aangeboden in de Nederlandse bioscoopfilm ‘Sint Diego – De Magische Bron van Myra’, waarin ze de moeder speelt van Jada Borsato en werd de vertelstem van de hitmusical ‘Peter Pan’. Ook op muzikaal vlak verraste Kathleen met de nummer 1 kids-hit ‘De Sinterklaas Polonaise’ en het Top 10 album ‘Dag Sinterklaasje’.

Ook 2013 lijkt weer een topjaar te worden. Door de bijval die Kathleen genoot voor haar bijdrage aan ‘Junior Eurosong’ is ze wederom door de VRT gevraagd om coach te worden voor ‘De Juniors’. Tegelijkertijd kroop Kathleen in de pen om voor het eerst zelf teksten te schrijven. Het eerste resultaat is het superaanstekelijke ‘Hey Chickie’, de zomersingle in België en Nederland. In het najaar komt er een nieuw kids-album van Kathleen op de markt met nog meer zelfgeschreven liedjes en enkele opmerkelijke covers.

Daarnaast heeft Kathleen ook privé heugelijk nieuws: half december verwacht zij haar 2de kindje.
Kathleen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kathleen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kathleen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kathleen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kathleen en de eventuele overige kosten om een optreden van Kathleen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kathleen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kathleen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kathleen checken, een gratis optie plaatsen op Kathleen en de boeking(en) van Kathleen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kathleen, BOEKINGSBUREAU Kathleen, BOEKINGSBURO Kathleen, ENTERTAINMENTBUREAU Kathleen, ENTERTAINMENTBURO Kathleen, ARTIESTENBUREAU Kathleen, BOEKINGSKANTOOR Kathleen, IMPRESARIAAT Kathleen, MUZIEKBURO Kathleen, MUZIEKBUREAU Kathleen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kathleen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kathleen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kathleen.

 

Offerte Kathleen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag