Clown Jopie

Eigenschappen Clown Jopie boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.

Clown Jopie boeken?

Clown Jopie boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Clown Jopie.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Clown Jopie.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Clown Jopie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Clown Jopie plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Clown Jopie

In een fruitige, vrolijke flitsende show verovert Clown Jopie alle kinderharten. Clown Jopie is een spetterende pretbelevenis, die wil feesten en beesten met de kids. Het is een wervelwind die aanstekelijk door de zalen raast. Men klapt, men stampt, men zingt. Men geniet van Clown Jopie van top tot teen. Clown Jopie verslindt elke slechte bui. Clown Jopie is één brok vitaminen voor de lachspieren. De show is een mix van trendy vrolijke, carnavaleske liedjes, waarbij de gevoelige snaar soms ook bespeeld wordt. De komische versprekingen van onze kiwi vormen hilarische hoogtepunten in de show. De vijfde CD: ‘Een koffer vol met liedjes’ is inmiddels een feit. Het aanstekelijke KIWI-lied en het poep-goede ‘Ui’tjes-lied worden onmiddellijk door iedereen meegezongen. Als Piet de eigengereide twietende kanariepiet ook nog even langs vliegt, zijn alle lachspieren weer gemasseerd en ligt de zaal aan Jopie’s flappen. Tante Angelique. Tante Angelique is de modieuze, goedlachse tante van Clown Jopie. Zij tracht op een eigentijdse, vriendelijke wijze Jopie in het gareel te houden. Tante Angelique houdt van gezonde geluidjes en Jopie is dol op Uitjes. De opvoedkundige lessen van onze slanke Tante leiden tot veel doldwaze situaties, met komische sketches. Clown Jopie met Tante Angelique 1 x 60 min € 1095,00 ex btw. Clown Jopie met Tante Angelique 2 x 45 min € 1295,00 ex btw.

Clown Jopie boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Clown Jopie.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Clown Jopie, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Clown Jopie en de eventuele overige kosten om een optreden van Clown Jopie mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Clown Jopie.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Clown Jopie. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Clown Jopie checken, een gratis optie plaatsen op Clown Jopie en de boeking(en) van Clown Jopie voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Clown Jopie, BOEKINGSBUREAU Clown Jopie, BOEKINGSBURO Clown Jopie, ENTERTAINMENTBUREAU Clown Jopie, ENTERTAINMENTBURO Clown Jopie, ARTIESTENBUREAU Clown Jopie, BOEKINGSKANTOOR Clown Jopie, IMPRESARIAAT Clown Jopie, MUZIEKBURO Clown Jopie, MUZIEKBUREAU Clown Jopie, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Clown Jopie, ARTIESTENBOEKINGSBURO Clown Jopie, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Clown Jopie.

 

Offerte Clown Jopie aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag