Hakim

Eigenschappen Hakim boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Exclusief

Hakim boeken?

Hakim boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hakim.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hakim.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hakim ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hakim plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hakim

Hakim Traïdia is geboren in Algerije op 27 juli 1956. Hij volgde de toneelacademie in Parijs, waar hij ook een opleiding in pantomime genoot. In Nederland liep hij stage bij diverse pantomime gezelschappen. De door Hakim ontwikkelde acts vinden hun oorsprong op straat. Door met name zijn talloze optredens op het Leidseplein in Amsterdam en het Centre Pompidou in Parijs, kan hij op allerlei lokaties en voor ieder publiek spelen. Door alledaagse gebeurtenissen onder een vergrootglas te leggen, is de kans heel klein dat toeschouwers deze niet herkennen. Veelal betrekt Hakim het publiek bij zijn spel. Hakim is een creatieve duizendpoot. Van theater tot film, van televisie tot boeken en cd’s. Hakim maakte zijn eerste voorstelling “Anoniem” samen met zijn broer Karim. Daarna volgden “Illegaal”, “Ali in Wonderland” , “Hakim Mime” en de familievoorstellingen “De Dromendief” , “Ali Baba en een stuk of elf rovers”, “De Kapitein en de Kannibaal” (samen met Rene Groothof), “Sindbad de Zeevaarder”, “Smoesjes” en momenteel toert hij door het land met “De Zandkroon”. Hakim speelde rollen in diverse films, zoals de met een Gouden Kalf genomineerde “De Onmacht” en de met prijzen overladen “De Poolse Bruid”. Beide in regie van Karim Traïdia. Hij speelde de hoofdrol in de “Woestijnroos”; een door hemzelf en Martien van Vuure geschreven film. Martien van Vuure deed ook de regie. Daarnaast speelde hij in “De Vloek” met Lex Goudsmit. Natuurlijk is Hakim bekend als acteur in Sesamstraat. Maar tevens is hij regelmatig te gast in diverse andere tv-programma’s, zoals bijvoorbeeld “Villa Felderhof” en “Het Klokhuis”. Op dit moment schrijft Hakim voor de NPS de tv-serie “Ahmed van Oranje”. Karim tekent voor de regie en Hakim speelt de hoofdrol. Er verschenen van Hakims hand verhalen in de volgende boeken: “Buitenspiegels”, “Feestverhalen” en “Kerstverhalen”. Hakim schreef samen met Karim en Martien van Vuure het met vlag en wimpel bekroonde “De Zandkroon”. Dit laatste boek werd door Hakim geïllustreerd. In 1995 verscheen Hakims eerste cd “In m’n Droom”. In 1998 kwam “Sindbad de Zeevaarder” op cd uit.

Hakim boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hakim.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hakim, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hakim en de eventuele overige kosten om een optreden van Hakim mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hakim.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hakim. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hakim checken, een gratis optie plaatsen op Hakim en de boeking(en) van Hakim voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hakim, BOEKINGSBUREAU Hakim, BOEKINGSBURO Hakim, ENTERTAINMENTBUREAU Hakim, ENTERTAINMENTBURO Hakim, ARTIESTENBUREAU Hakim, BOEKINGSKANTOOR Hakim, IMPRESARIAAT Hakim, MUZIEKBURO Hakim, MUZIEKBUREAU Hakim, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hakim, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hakim, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hakim.

 

Offerte Hakim aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag