Keet!

Eigenschappen Keet! boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Keet! boeken?

Keet! boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Keet!.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Keet!.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Keet! ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Keet! plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Keet!

Eigenlijk ben ik altijd al bezig geweest met dansen en muziek. Ik ben nu 22 jaar maar toen ik 3,5 jaar was stond ik al met mijn nieuwe roze balletpakje in de kleuterdansles. Ik had thuis een ‘My First Sony’, een soort cassetterecorder met een microfoon waarop ik altijd muziek draaide en meezong met de liedjes. Vanaf mijn 6e heb ik verschillende instrumenten bespeeld zoals de saxofoon. Op het laatst heb ik zelfs keyboard- en drumlessen gehad. Daarna begon ik met zingen, dat durfde ik eerst nog niet zo goed.
Ik had als klein meisje een grote verkleedkist, dus ik verkleedde me veel en dan deden we toneelstukjes thuis. Op de basisschool mochten wij vaak zelf toneelstukjes en dansjes maken. Daar deed ik natuurlijk graag aan mee! Vrijdag middag stonden we dan op het podium tijdens de maandafsluiting. Super leuk!
Ook op de Middelbare School (VWO) ben ik altijd blijven dansen. Ik zat in een selectie dansgroep waarmee ik veel heb opgetreden. In de brugklas speelde ik mee in een toneelstuk op school. Toen ontdekte ik het toneelspelen, ik vond het heel tof!
Zoals je ziet zijn dansen, acteren en zingen echt mijn hobby en passie. Ik kan me niets leukers bedenken. De leraren op school dachten dat ik naar de universiteit zou gaan maar ik kon geen andere studie verzinnen dan: Musicaltheater! En dat studeer ik nu in Tilburg. Daar leer je dansen, acteren èn zingen. Ik krijg les in alle soorten dans, van ballet tot tapdansen. Verder heb ik zangles en zingen we met een heel koor.
Natuurlijk krijg ik ook nog acteer- en spellessen. En vakken zoals kunstgeschiedenis. Enorm leuk maar soms best zwaar. Ik moet nog één jaar naar school maar mag nu al als Keet! dansen en zingen. En ik kan ook nog acteren en presenteren. Beter kan het niet toch?

Keet! boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Keet!.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Keet!, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Keet! en de eventuele overige kosten om een optreden van Keet! mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Keet!.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Keet!. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Keet! checken, een gratis optie plaatsen op Keet! en de boeking(en) van Keet! voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Keet!, BOEKINGSBUREAU Keet!, BOEKINGSBURO Keet!, ENTERTAINMENTBUREAU Keet!, ENTERTAINMENTBURO Keet!, ARTIESTENBUREAU Keet!, BOEKINGSKANTOOR Keet!, IMPRESARIAAT Keet!, MUZIEKBURO Keet!, MUZIEKBUREAU Keet!, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Keet!, ARTIESTENBOEKINGSBURO Keet!, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Keet!.

 

Offerte Keet! aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag