Shaun het schaap

Eigenschappen Shaun het schaap boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Shaun het schaap boeken?

Shaun het schaap boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Shaun het schaap.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Shaun het schaap.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Shaun het schaap ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Shaun het schaap plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Shaun het schaap

Shaun het Schaap is een Stop-motion geanimeerde kinderserie die uitgezonden wordt door Nick Jr. in Vlaanderen en Nederland.
Nick Park, de bedenker en maker van deze serie is best bekend door de eerdere productie van onder meer Wallace & Gromit, waarin Shaun ook voor het eerst verschijnt. Shaun is een intelligent schaap dat niet meegaat in de kudde, maar menselijk gedrag vertoont.
Overal waar Shaun het Schaapo verschijnt tijdens de Meet & Greet sessies op winkelcentra, kermissen loopt het storm. Kinderen (en ouders) staan in de rij om hun TV-held in het echt te ontmoeten.
Tijdens zo’n sessie worden kinderen op verzoek gefotografeerd met Shaun het Schaap, zodat ze een blijvende herinnering aan hun held overhouden.

Shaun het schaap boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Shaun het schaap.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Shaun het schaap, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Shaun het schaap en de eventuele overige kosten om een optreden van Shaun het schaap mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Shaun het schaap.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Shaun het schaap. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Shaun het schaap checken, een gratis optie plaatsen op Shaun het schaap en de boeking(en) van Shaun het schaap voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Shaun het schaap, BOEKINGSBUREAU Shaun het schaap, BOEKINGSBURO Shaun het schaap, ENTERTAINMENTBUREAU Shaun het schaap, ENTERTAINMENTBURO Shaun het schaap, ARTIESTENBUREAU Shaun het schaap, BOEKINGSKANTOOR Shaun het schaap, IMPRESARIAAT Shaun het schaap, MUZIEKBURO Shaun het schaap, MUZIEKBUREAU Shaun het schaap, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Shaun het schaap, ARTIESTENBOEKINGSBURO Shaun het schaap, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Shaun het schaap.

 

Offerte Shaun het schaap aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag