Aaron-D.-4Kidz-Project

Eigenschappen Aaron D. 4Kidz Project boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
In overleg

Aaron D. 4Kidz Project boeken?

Aaron D. 4Kidz Project boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Aaron D. 4Kidz Project.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Aaron D. 4Kidz Project.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Aaron D. 4Kidz Project ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aaron D. 4Kidz Project plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Aaron D. 4Kidz Project

Met de single van Aaron D. 4 Kidz Project ‘Waterpret’ is de show nog leuker Aaron D. 4Kidz Projectgeworden. Natuurlijk ontbreekt hierbij niet de vorige hitsingle ‘Mijn Skippybal’. Samen met dansende backing vocals Yvonne & Bianca wil Aaron de ‘kidz’ van tegenwoordig meer in beweging krijgen en het nut van buitenspelen onderstrepen. Zijn motto is ‘kom achter je pc vandaan en beweeg’.
Naast een mix van populaire kinderhits wordt tijdens deze zang- & dansshow ook aan de kinderen om diverse inspanningen gevraagd. De spetterende kidz mix ‘Cowboy Joe’, de Nickelodeon held ‘SpongeBob SquarePants’ en de nieuwe single ‘WaterPret’ zullen in de hoogste versnelling de revue passeren. Natuurlijk zal de jumphit ‘Nowhere to Hide’, waarmee Aaron onlangs hoog in de Mega top 100 stond, niet ontbreken.
Deze unieke en interactieve show wordt gepresenteerd met veel enthousiasme en zorgt voor dynamiek en spektakel. Dat maakt de show zo bijzonder.
Aaron D. 4Kidz Project is de nieuwste kinderact van Nederland en geschikt voor elk evenement waarbij iedereen gezond in beweging kan komen. Het jonge publiek zal razend enthousiast achter blijven.

Aaron D. 4Kidz Project boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Aaron D. 4Kidz Project.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Aaron D. 4Kidz Project, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Aaron D. 4Kidz Project en de eventuele overige kosten om een optreden van Aaron D. 4Kidz Project mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Aaron D. 4Kidz Project.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Aaron D. 4Kidz Project en de boeking(en) van Aaron D. 4Kidz Project voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Aaron D. 4Kidz Project aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag