Raak! boeken

Eigenschappen Raak boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 300 p.

Raak boeken?

Raak boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Raak.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Raak.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Raak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Raak plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Raak

Extra informatie Raak

Raak! zijn drie hartsvriendinnen genaamd Daan, Nouk en Sharon. Met alle drie een verschillend karakter, de avontuurlijke Daan, de lieve Nouk en de sportieve Sharon. Met hun enthousiaste uitstraling, energieke performance en vrolijke liedjes maken ze van elk optreden een groot feest. Nederland is een nieuwe kindersensatie rijker en er staat de meiden van Raak! niets meer in de weg.

De drie superperformers hebben drie grote liefdes: dansen, zingen en acteren. Met hun vrolijke liedjes weten ze elke keer weer op een aansprekende manier alle kinderen te laten meezingen en dansen.

Sinds 2014 zijn de meiden één van de gezichten van het kinderplatform RTL Telekids. Zo zijn ze al in verschillende programma’s te bewonderen geweest. Tijdens de Kerstvakantie hadden ze een dagelijkse serie op de zender speciaal voor kinderen: ‘Deze Kerst is het Raak!’. De meiden beleefden in aanloop naar Kerst en Oud & Nieuw dagelijks iets leuks.

Daarnaast hebben de meiden hun eigen studio-programma ‘Het is weer Raak!’. In de zomer van 2017 is de eerste serie van 21 afleveringen uitgezonden. De studio werd speciaal voor ‘Raak! viert Sinterklaas’ omgetoverd in Sinterklaas-sferen. Twee weken lang waren Daan, Nouk en Sharon te zien op Telekids. Kinderen konden meedoen met Sharon en de Pietengym, Sint-knutsels maken met Daan en luisteren naar de Sinterklaasverhalen van Nouk.

De meiden kunnen nu al terug kijken op een paar succesvolle jaren. Hits met de singles ‘De Sinterklaas Welkomstdans’, ‘Kraanwatergraag #Goedgedaan’ waarin Raak! samenwerkte met Yes-R & Juvat Westendorp en ‘Koningsdag’ met de Telekids Musicalschool.
In totaal hebben ze 11 singles uitgebracht en 2 albums. Het album ‘Het is weer Raak’ presenteerden ze op de Efteling. Hun nummers worden volop gedraaid op de verschillende kinderradio-zenders, waaronder Efteling Kids Radio. Op Efteling Kids Radio hebben ze ook wekelijks hun eigen radio programma ‘Het is weer Raak’, een programma dat elke week een ander thema heeft.

Raak! is al op veel plaatsen te bewonderen geweest. Er waren optredens op festivals en de RTL Telekids fandagen, het Telekids Familiefeest, het Negen pleinen festijn van de Efteling, de Mega Blubber Powerrace in Apeldoorn en tijdens de verschillende Sinterklaasintochten in Nederland.

De meiden tourden ook nog eens door heel Nederland met hun theatershow ‘Raak! en de Magische Schoentjes’ en vierden ze speciaal met praatjesmaker Jochem van Gelder, Sinterklaas, tijdens de theatershow ‘Jochem en Raak! vieren Sinterklaas’. In 2015 lanceerden ze hun eigen schoenenlijn ‘Raak! by Red Rag’ die speciaal gekoppeld was aan hun theatershow.

Ook het komende jaar belooft weer een druk jaar te worden voor de meiden van Raak!, met onder andere hun eerste televisie-serie ‘De avonturen van Raak!’, diverse singles en een splinternieuwe theatershow ‘Het Betoverende Sprookjesbal‘, welke vanaf najaar 2018 in de theaters in Nederland te zien zal zijn.

Raak boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Raak.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Raak, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Raak.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Raak aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag