De One Two Trio Kindershow

Eigenschappen De One Two Trio Kindershow boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Incl. A-set (geluid tot ca. 250 p.)

De One Two Trio Kindershow boeken?

De One Two Trio Kindershow boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De One Two Trio Kindershow.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De One Two Trio Kindershow.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De One Two Trio Kindershow ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De One Two Trio Kindershow plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De One Two Trio Kindershow

De One Two Trio Kindershow is er speciaal voor de kleintjes! Meneertje Blauw is zo trots als een pauw, meneertje Rood is de sportieve malloot en meneertje Geel is zo sloom als een kameel!
Ze spelen 100%live hun eigen bekende kinderhits als ‘Sjoe Sjoe Wa’ en ‘de Hokie Pokie’.. Maar ook liedjes als ‘Ik heb een snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’ zijn zo herkenbaar voor het jonge publiek dat ze deze direct mee kunnen zingen. U bent dus gewaarschuwd! Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken. Niet voor niets wordt de One Two Trio kindershow omarmd door kinder t.v programma’s als ‘De BZT Show’ of ‘De Schatkist’ van Telekids en ook zijn zij al meerdere jaren de ”huisband” van Sinterklaas tijdens het jaarlijkse ‘RTL grote club van Sinterklaasfeest’! One Two Trio Kindershow heeft tijdens de Sinterklaas en Kerst periode een doldwaze thema show die ieder jaar voor heel veel blijde gezichtjes zorgt! De One Two Trio Kindershow: zo leuk dat iedere volwassene weer kind wil zijn!

De One Two Trio Kindershow boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De One Two Trio Kindershow.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De One Two Trio Kindershow, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De One Two Trio Kindershow en de eventuele overige kosten om een optreden van De One Two Trio Kindershow mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De One Two Trio Kindershow.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De One Two Trio Kindershow. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De One Two Trio Kindershow checken, een gratis optie plaatsen op De One Two Trio Kindershow en de boeking(en) van De One Two Trio Kindershow voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De One Two Trio Kindershow, BOEKINGSBUREAU De One Two Trio Kindershow, BOEKINGSBURO De One Two Trio Kindershow, ENTERTAINMENTBUREAU De One Two Trio Kindershow, ENTERTAINMENTBURO De One Two Trio Kindershow, ARTIESTENBUREAU De One Two Trio Kindershow, BOEKINGSKANTOOR De One Two Trio Kindershow, IMPRESARIAAT De One Two Trio Kindershow, MUZIEKBURO De One Two Trio Kindershow, MUZIEKBUREAU De One Two Trio Kindershow, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De One Two Trio Kindershow, ARTIESTENBOEKINGSBURO De One Two Trio Kindershow, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De One Two Trio Kindershow.

 

Offerte De One Two Trio Kindershow aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag