Bob de Bouwer

Eigenschappen Bob de Bouwer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
45 min.
Geluid
Exclusief

Bob de Bouwer boeken?

Bob de Bouwer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bob de Bouwer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bob de Bouwer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bob de Bouwer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bob de Bouwer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bob de Bouwer

Razend populair bij kinderen tot 6 jaar. Het succes van Bob de Bouwer kent op dit moment geen grenzen. Hij is werkelijk razend populair bij kinderen zowel in Nederland als bij onze zuiderburen. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt tijdens de Meet & Greet sessies op winkelcentra, kermissen loopt het storm. Kinderen (en ouders) staan in rijen om hun TV-held in het echt te ontmoeten. Tijdens zo’n sessie kunnen kinderen op de foto met Bob de Bouwer, zodat ze een blijvende herinnering aan hun held overhouden. Inmiddels is een CD van Bob de Bouwer uitgekomen op het Universal label. In Engeland (het land van oorsprong) heeft de CD zes weken lang in de hoogste regionen gestaan van de hitlijsten en heeft Bob de Bouwer zich inmiddels onsterfelijk gemaakt. . . .

Bob de Bouwer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bob de Bouwer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bob de Bouwer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bob de Bouwer en de eventuele overige kosten om een optreden van Bob de Bouwer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bob de Bouwer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bob de Bouwer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bob de Bouwer checken, een gratis optie plaatsen op Bob de Bouwer en de boeking(en) van Bob de Bouwer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bob de Bouwer, BOEKINGSBUREAU Bob de Bouwer, BOEKINGSBURO Bob de Bouwer, ENTERTAINMENTBUREAU Bob de Bouwer, ENTERTAINMENTBURO Bob de Bouwer, ARTIESTENBUREAU Bob de Bouwer, BOEKINGSKANTOOR Bob de Bouwer, IMPRESARIAAT Bob de Bouwer, MUZIEKBURO Bob de Bouwer, MUZIEKBUREAU Bob de Bouwer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bob de Bouwer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bob de Bouwer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bob de Bouwer.

 

Offerte Bob de Bouwer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag