Kabouter Plop

Eigenschappen Kabouter Plop boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.

Kabouter Plop boeken?

Kabouter Plop boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kabouter Plop.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kabouter Plop.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kabouter Plop ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kabouter Plop plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kabouter Plop

Kabouter Plop wordt vertolkt door Walter de Donder. Zijn televisiedebuut maakt hij in 1990 als Burgemeester in het VRT-programma Samson & Gert. Sinds juli 1997 speelt hij Kabouter Plop. Het bekende Ploplied is het lied waar alles mee begint! Niet alleen het Ploplied is succesvol. Ook de kabouterdans is waanzinnig populair bij jong en oud. En niet zo’n beetje ook! Inmiddels staat de kabouterdans al meer dan een jaar in de MEGA top 100 en heeft hiermee het record van de langst genoteerde single aller tijden en voorlopig blijkt hier nog geen einde inzicht. Elk jaar komt er een cd uit. Inmiddels zijn er vier full cd’s beschikbaar en twee Ploptoppers albums.

Kabouter Plop boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kabouter Plop.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kabouter Plop, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kabouter Plop en de eventuele overige kosten om een optreden van Kabouter Plop mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kabouter Plop.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kabouter Plop. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kabouter Plop checken, een gratis optie plaatsen op Kabouter Plop en de boeking(en) van Kabouter Plop voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kabouter Plop, BOEKINGSBUREAU Kabouter Plop, BOEKINGSBURO Kabouter Plop, ENTERTAINMENTBUREAU Kabouter Plop, ENTERTAINMENTBURO Kabouter Plop, ARTIESTENBUREAU Kabouter Plop, BOEKINGSKANTOOR Kabouter Plop, IMPRESARIAAT Kabouter Plop, MUZIEKBURO Kabouter Plop, MUZIEKBUREAU Kabouter Plop, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kabouter Plop, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kabouter Plop, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kabouter Plop.

 

Offerte Kabouter Plop aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag