Elmo

Eigenschappen Elmo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Elmo boeken?

Elmo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Elmo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Elmo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Elmo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Elmo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Elmo

Elmo, natuurlijk bekend van Sesamstraat waar hij de harten van de kijkers al snel voor zich wist te winnen. Mede door zijn liefde voor spelletjes, dansen, en plezier zijn veel kinderen, maar ook behoorlijk wat ouders gek op Elmo.
Altijd bezig en altijd druk, maar voor een Meet & Greet heeft Elmo altijd wel een gaatje in zijn agenda.

Elmo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Elmo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Elmo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Elmo en de eventuele overige kosten om een optreden van Elmo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Elmo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Elmo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Elmo checken, een gratis optie plaatsen op Elmo en de boeking(en) van Elmo voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Elmo, BOEKINGSBUREAU Elmo, BOEKINGSBURO Elmo, ENTERTAINMENTBUREAU Elmo, ENTERTAINMENTBURO Elmo, ARTIESTENBUREAU Elmo, BOEKINGSKANTOOR Elmo, IMPRESARIAAT Elmo, MUZIEKBURO Elmo, MUZIEKBUREAU Elmo, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Elmo, ARTIESTENBOEKINGSBURO Elmo, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Elmo.

 

Offerte Elmo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag