Femke Meines

Eigenschappen Femke Meines boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Femke Meines boeken?

Femke Meines boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Femke Meines.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Femke Meines.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Femke Meines ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Femke Meines plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Femke Meines

Extra informatie Femke Meines

Femke Meines is de winnares van het junior songfestival 2012. Als winnares van de nationale editie (ze versloeg zelfs de Boyband Mainstreet) mocht zij eind 2012 Nederland vertegenwoordigen tijdens de grote finale in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Met haar winnende liedje Tik Tak Tik eindigde ze uiteindelijk als zevende bij de internationale contest.

Met ‘Tik Tak Tik’, stond Femke vanaf oktober 2012 lange tijd hoog in de Kids Top 20 waarvan wekenlang op de eerste plek. Vijf weken lang stond ze daarnaast zelfs genoteerd in de ‘volwassen’ single top 100. De bijbehorende videoclip is inmiddels al bijna 3.5 miljoen keer bekeken! De opvolger ‘Dan Kies Ik Voor Jou’ (geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis), stond vanaf begin maart maar liefst 37 (!) weken lang hoog in de Kids Top 20 maar moest plaats maken voor Femke’s kerstsingle ‘Kerst Met Jou’. Deze uptempo kerst track is veel te horen geweest in alle kids programma’s op radio en t.v en de videoclip bij RTL Telekids veelvuldig uitgezonden. Femke was in het jaar 2013 de langst genoteerde artiest in Zapp’s populaire hitlijst Kids Top 20. Femke is met al haar opvolgende singles te zien geweest in de Kids Top 20 en haalde keer op keer hoge noteringen.

Femke Meines is inmiddels ook een ware YouTube hit, met meer dan 10 miljoen views op haar eigen officiële en niet officiële YouTube Channel gooit ze hoge ogen. Werkt samen met topproducers en heeft een reeks eigen songs uitgebracht waarvan alleen al de videoclip van Femke’s ‘Geen Zin’ de 2 miljoen views bijna raakt. Ook was de samenwerking met Disney Channel bijzonder en zoals ze zelf zegt: super! Ze maakte de Nederlandse versie van Supercreativa van Disney Channel’s populaire serie Violetta met als titel ‘Unica’. Met een fraaie videoclip waar de originele cast ook in meespeelt. Deze videoclip is al meer dan 1 miljoen keer bekeken.

Verder heeft Femke niet stil gezeten: ze deed mee aan SBS Sterren Springen, bracht een kledinglijn uit en doet vele optredens in het land. Naast zingen vind ze presenteren heel leuk om te doen en heeft voor meerdere zenders al reportages gemaakt. Femke is inmiddels 15 jaar, komt uit het Noord-Hollandse Tuitjenhorn en is de oudste van vier zusjes. Haar lievelingskleur is rood en Femke’s idolen zijn Selena Gomez, Taylor Swift, Ariana Grande en Meghan Trainor. Dat vindt Femke keigoede zangeressen en ook hun videoclips vindt ze heel cool…

Femke Meines boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Femke Meines.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Femke Meines, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Femke Meines en de eventuele overige kosten om een optreden van Femke Meines mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Femke Meines.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Femke Meines. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Femke Meines checken, een gratis optie plaatsen op Femke Meines en de boeking(en) van Femke Meines voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Femke Meines aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag