Coole Piet

Eigenschappen Coole Piet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Coole Piet boeken?

Coole Piet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Coole Piet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Coole Piet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Coole Piet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Coole Piet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Coole Piet

Op 4 oktober ging de allereerste speelfilm in première van De Club van Sinterklaas ‘En het geheim van de speelgoeddokter’. Uiteraard zijn alle bekende Pieten van de Sint, waaronder Testpiet, Hoge Hoogte Piet, Keukenpiet, Muziekpiet en Kluspiet weer van de partij en beleven samen met o.a. Victoria Koblenko en Charly Luske een spannend avontuur op het witte doek. Talentpiet krijgt in de film zelfs de zegen van Sinterklaas om vanaf nu door het leven te gaan als de nieuwe Coole Piet!
Coole Piet staat natuurlijk bekend om zijn muzikale gave en zong uiteraard ook de titelsong ‘1 Sinterklaas’ in voor de film en het album, dat sinds begin oktober verkrijgbaar is. Op het album zingt de Coole ook nog eens een duet met niemand minder dan Junior Songfestival winnares Rachel Traets.
Coole Piet is vanaf nu ook te boeken voor een gezellig optreden en zingt naast zijn eigen hit uit de film ook eigentijdse versies van bekende klassiekers als “Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’, ‘Zie ginds komt de stoomboot’ en ‘Sinterklaas Kapoentje’. 

Coole Piet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Coole Piet.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Coole Piet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Coole Piet en de eventuele overige kosten om een optreden van Coole Piet mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Coole Piet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Coole Piet. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Coole Piet checken, een gratis optie plaatsen op Coole Piet en de boeking(en) van Coole Piet voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Coole Piet, BOEKINGSBUREAU Coole Piet, BOEKINGSBURO Coole Piet, ENTERTAINMENTBUREAU Coole Piet, ENTERTAINMENTBURO Coole Piet, ARTIESTENBUREAU Coole Piet, BOEKINGSKANTOOR Coole Piet, IMPRESARIAAT Coole Piet, MUZIEKBURO Coole Piet, MUZIEKBUREAU Coole Piet, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Coole Piet, ARTIESTENBOEKINGSBURO Coole Piet, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Coole Piet.

 

Offerte Coole Piet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag