Biba Boerderij Roadshow

Eigenschappen Biba Boerderij Roadshow boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 25 min.
Geluid
Geluid/licht tot ca. 250 p.

Biba Boerderij Roadshow boeken?

Biba Boerderij Roadshow boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Biba Boerderij Roadshow.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Biba Boerderij Roadshow.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Biba Boerderij Roadshow ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Biba Boerderij Roadshow plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Biba Boerderij Roadshow

De Bibaboerderij is een kinderprogramma voor preschool kids (2 – 6 jaar). De thema’s zijn gebaseerd op educatie, verantwoord leven, gezond eten, respect voor milieu en voor elkaar waarbij muziek een grote rol speelt. Veel kinderen komen steeds minder in aanraking met het platteland. “Een koe is paars en melk komt uit de supermarkt” zijn uitspraken die er niet om liegen. Door de serie worden de kinderen spelenderwijs ook weer dichter bij de natuur gebracht. Op de aller-gezelligste boerderij van de hele wereld gebeurt elke dag wel iets grappigs. Elke dag is er een nieuw verhaal rondom de boerderij. De volgende groepen spelen een belangrijke rol: ” de Didadiertjes” de Gigagroentes” de Fifafruitjes Op Zeppelin, elke morgen om 7 uur als de haan weer kraait is er een nieuwe aflevering met ’s middags de herhaling. En wat gebeurt er dan elke dag op de Biba Boerderij?Op een kamertje zien we een jongen spelen. Hij rolt zijn speelkleed uit, zet een boerderij, een stal en wat boompjes op zijn speelkleed en verplaatst zich in zijn denkbeeldige wereld. Hij waant zich bewoner van de Bibaboerderij. Op de Bibaboerderij beleven Bibi de Boerin en Bart de Boer de spannendste en leukste avonturen.

Biba Boerderij Roadshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Biba Boerderij Roadshow.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Biba Boerderij Roadshow, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Biba Boerderij Roadshow en de eventuele overige kosten om een optreden van Biba Boerderij Roadshow mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Biba Boerderij Roadshow.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Biba Boerderij Roadshow. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Biba Boerderij Roadshow checken, een gratis optie plaatsen op Biba Boerderij Roadshow en de boeking(en) van Biba Boerderij Roadshow voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Biba Boerderij Roadshow, BOEKINGSBUREAU Biba Boerderij Roadshow, BOEKINGSBURO Biba Boerderij Roadshow, ENTERTAINMENTBUREAU Biba Boerderij Roadshow, ENTERTAINMENTBURO Biba Boerderij Roadshow, ARTIESTENBUREAU Biba Boerderij Roadshow, BOEKINGSKANTOOR Biba Boerderij Roadshow, IMPRESARIAAT Biba Boerderij Roadshow, MUZIEKBURO Biba Boerderij Roadshow, MUZIEKBUREAU Biba Boerderij Roadshow, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Biba Boerderij Roadshow, ARTIESTENBOEKINGSBURO Biba Boerderij Roadshow, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Biba Boerderij Roadshow.

 

Offerte Biba Boerderij Roadshow aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag