K3

Eigenschappen K3 boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

K3 boeken?

K3 boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van K3.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van K3.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van K3 ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van K3 plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van K3

Extra informatie K3

Biografie K3
Voor het succes van K3 waren zowel Karen, Kristel als Kathleen al actief op muzikaal vlak. Karen Damen, de oudste van het trio, werd geboren op 28 oktober 1974. Kristel Verbeke werd geboren op 10 december 1975. Kathleen Aerts, het jongste K’tje, wordt geboren op 18 juni 1978.

Hun manager brengt de drie meisjes op het idee om een trio te vormen als Vlaams antwoord op groepen als Steps, Spice Girls en B*Witched. Gezien de voornaam van de drie meisjes met een K begint is de groepsnaam snel gevonden: K3 is geboren.

De eerste single van het trio is “Wat ik wil”. In 1999 besluit K3 deel te nemen aan de preselecties van Eurosong met nummer “Heyah Mama”. K3 wint de preselectie niet. Als “Heyah Mama” als single wordt gereleased volgt de defintitieve doorbraak van K3, alle kritiek weerhoudt hen niet van Vlaanderen te veroveren, en hoe! “Heyah Mama” wordt een megahit. Het eerste album “Parels” wordt al goud in voorverkoop. De verkoopcijfers en aanwezigheid in de hitparade zijn in Vlaanderen nooit eerder gezien. K3 wordt een fenomeen en intussen ontdekt ook Nederland de K’tjes, Heyah Mama belandt er in de top 10.

Elke volgende single die K3 uitbrengt is een gegarandeerd succes. Na vel jaren van succes besluit Kathleen in 2008 om K3 te verlaten en het als solo-zangeres te gaan proberen. Via een uitgekiende voting-show kiezen de tv-kijkers van Nederland en Belgie samen een nieuwe zangeres om het drietal weer compleet te maken. De Nederlandse Josje is uiteindelijk de gelukkige winnares. Daarmee is de toekomst van K3 voorlopig weer gered en zullen we ongetwijfeld nog veel van de dames gaan horen!

In 2015 kondige Karen, Kristel en Josje aan na vele jaren te zullen stoppen met het populaire K3. Er word gekozen voor een nieuwe bezetting welke op televisie te volgen is in K3 zoekt K3. Uiteindelijk wonnen Hanne, Klaasje en Marthe de finales en mogen zij zichzelf de nieuwe K3 noemen!
K3 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

K3 boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van K3.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van K3, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van K3 en de eventuele overige kosten om een optreden van K3 mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van K3.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor K3. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van K3 checken, een gratis optie plaatsen op K3 en de boeking(en) van K3 voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT K3, BOEKINGSBUREAU K3, BOEKINGSBURO K3, ENTERTAINMENTBUREAU K3, ENTERTAINMENTBURO K3, ARTIESTENBUREAU K3, BOEKINGSKANTOOR K3, IMPRESARIAAT K3, MUZIEKBURO K3, MUZIEKBUREAU K3, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU K3, ARTIESTENBOEKINGSBURO K3, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR K3.

 

Offerte K3 aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag