Jump!

Eigenschappen Jump! boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Jump! boeken?

Jump! boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jump!.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jump!.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jump! ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jump! plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jump!

Extra informatie Jump!

Biografie Jump!

JUMP! is de nieuwe kidspopgroep bestaande uit Cheyenne en Mayleen die hun hobbies zingen en dansen combineren met hun andere passie namelijk paarden en pony’s.

JUMP! zingt frisse vrolijke nederlandstalige liedjes over paarden, pony’s en allerlei onderwerpen die daarmee te maken hebben.

Het is nu 3 jaar geleden dat de avonturen van JUMP! bestaande uit Cheyenne en Mayleen (beide nu 15 jaar) begonnen in de musical Joseph van Joop van den Ende.

Daarna volgde de onvergetelijke tijd van het AVRO Junior Songfestival (2009), waarbij zij net als winnaar Ralf de finale haalde met hun eigen geschreven nummer ‘Druk’. Als klap op de vuurpijl was daar afgelopen najaar de winst in My Camp Rock van Disney Channel en de opnamens in Disneyland Parijs voor de kerstclip.

 

Dat de meiden graag doorgaan met zingen en dansen stond vanaf het begin al vast. Het resultaat is te zien op de website van JUMP!

Jump! boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Jump! boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jump!.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jump!, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jump! en de eventuele overige kosten om een optreden van Jump! mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jump!.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jump!. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jump! checken, een gratis optie plaatsen op Jump! en de boeking(en) van Jump! voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jump!, BOEKINGSBUREAU Jump!, BOEKINGSBURO Jump!, ENTERTAINMENTBUREAU Jump!, ENTERTAINMENTBURO Jump!, ARTIESTENBUREAU Jump!, BOEKINGSKANTOOR Jump!, IMPRESARIAAT Jump!, MUZIEKBURO Jump!, MUZIEKBUREAU Jump!, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jump!, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jump!, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jump!.

 

Offerte Jump! aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag