Jacqueline Govaert boeken

Eigenschappen Jacqueline Govaert boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1x60 min.
Geluid
Exclusief

Jacqueline Govaert boeken?

Jacqueline Govaert boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jacqueline Govaert.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jacqueline Govaert.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jacqueline Govaert ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jacqueline Govaert plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jacqueline Govaert

Extra informatie Jacqueline Govaert

Sinds Jacqueline Govaert in 1999 doorbrak met de band Krezip is ze de lieveling van de Nederlandse media en het Nederlandse publiek. De uitverkochte zalen tijdens haar tours en hits op de radio bewijzen dat Jacqueline nog steeds aan de top van Nederland staat als artiest.

Met haar album ‘Songs To Soothe’ tourde Jacqueline Govaert langs uitverkochte poppodia en wist ze festivals opnieuw voor zich te winnen. In het najaar van 2015 trok ze door heel Nederland met haar eerste theaterprogramma ‘Zo Zit Dat Dus’. Tijdens de voorstellingen stonden de nummers van haar nieuwe album centraal. Momenteel is Jacqueline druk bezig met schrijven van nieuw materiaal.

Foto: Karen Rosetzsky @ 100% Halal

Jacqueline Govaert boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jacqueline Govaert.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jacqueline Govaert, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jacqueline Govaert en de eventuele overige kosten om een optreden van Jacqueline Govaert mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jacqueline Govaert.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Jacqueline Govaert voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Jacqueline Govaert aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag