Helena

Eigenschappen Vertical Dance Helena boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
5 min.
Geluid
Op aanvraag

Vertical Dance Helena boeken?

Vertical Dance Helena boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Vertical Dance Helena.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Vertical Dance Helena.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Vertical Dance Helena ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Vertical Dance Helena plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Vertical Dance Helena

Extra informatie Vertical Dance Helena

De beeldschone Helena weet het publiek ademloos te pakken met haar sensuele en fraaie verticale dans aan haar lage pole als openingsact of afsluiting van een event. De act wordt op gepassioneerde muziek met sensuele bewegingen uitgevoerd.

De Pole, met een hoogte van 2,5 meter vraagt geen montage met kabels want die staat geheel vrij op een vloerplaat. Ook de podiumruimte die de act vraagt is gering.

Helena boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.
Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Helena, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Helena mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Helena.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Vertical Dance Helena aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag