ff dimme boeken

Eigenschappen FF DIMME boeken

Prijs
v.a. 2.295
Geluid
In overleg

FF DIMME boeken?

FF DIMME boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van FF DIMME.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van FF DIMME.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van FF DIMME ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van FF DIMME plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie FF DIMME

Veel mensen vinden een band boeken voor hun evenement lastig! Maar zo lastig is dat helemaal niet ;-). Je kan de band gewoon naar eigen wensen zelf samenstellen bij FF DIMME en ook nog eens zelf kiezen wat ze gaan spelen!

FF DIMME is een party/coverband met een hoog entertainment-gehalte die, oplopend van een kleine 2-mans formatie tot een grote 11-mans formatie, geboekt kan worden. Hoe de bandsamenstelling eruit komt te zien bepaal jij als opdrachtgever. Jij mag zelf namelijk de band samenstellen, ja dat leest je goed, JIJ mag dat doen! Afhankelijk van de setting, doelgroep en het beschikbare budget waarvoor entertainment nodig is bepaald je zelf wat de beste optie voor jouw is.

FF DIMME boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van FF DIMME, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van FF DIMME en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van FF DIMME.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor FF DIMME. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte FF DIMME aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag