Aliyah Kolf

Eigenschappen Aliyah Kolf boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Aliyah Kolf boeken?

Aliyah Kolf boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Aliyah Kolf.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Aliyah Kolf.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Aliyah Kolf ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aliyah Kolf plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Aliyah Kolf

Extra informatie Aliyah Kolf

Biografie Aliyah Kolf
Tijdens een spannende liveshow werd Aliyah Kolf met 35 procent van de publieksstemmen verkozen tot winnaar van Holland’s got talent 2011.

De jury, bestaande uit Gordon, Patricia Paay en Dan Karaty had tijdens de finale een adviserende rol. Robert ten Brink noemde die taak jammerlijk mislukt, omdat de jury tijdens de 2.5 uur durende liveshow  zelf van de ene verbazing in de ander viel.

Het drietal kwam er dan ook niet uit. Gordon noemde het onmogelijk om een winnaar te kiezen. Patricia Paay nodigde Pop’arazzi crew en acrobaat Boy sowieso uit voor haar grote jubileumfeest op 15 oktober en Dan Karaty zat voor het eerst met tranen naar de dance act van Pop’arazzi te kijken. Toch moesten de dansers het met een vierde plaats doen.

De 11-jarige zangsensatie Aliyah was met een cover van de Whitney Houston klassieker I who have got nothing al snel een favoriet, terwijl de opera zingende familie Opera Familia de zaal en de jury in vervoering bracht, maar ook Boy met zijn vurig vonkend reuzenrad kreeg het publiek met zich mee.

Opera Familia moest genoegen nemen met een derde plaats, de tweede plek was voor Boy, die blij was met zijn act en Aliyah haar winst van harte gunde.

Tijdens de uitreiking informeerde presentator Robert ten Brink grappend hoe het met Aliyahs rijbewijs stond, ze krijgt namelijk ook nog een gloednieuwe auto.
Aliyah Kolf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Aliyah Kolf boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Aliyah Kolf.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Aliyah Kolf, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Aliyah Kolf en de eventuele overige kosten om een optreden van Aliyah Kolf mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Aliyah Kolf.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Aliyah Kolf. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Aliyah Kolf checken, een gratis optie plaatsen op Aliyah Kolf en de boeking(en) van Aliyah Kolf voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Aliyah Kolf, BOEKINGSBUREAU Aliyah Kolf, BOEKINGSBURO Aliyah Kolf, ENTERTAINMENTBUREAU Aliyah Kolf, ENTERTAINMENTBURO Aliyah Kolf, ARTIESTENBUREAU Aliyah Kolf, BOEKINGSKANTOOR Aliyah Kolf, IMPRESARIAAT Aliyah Kolf, MUZIEKBURO Aliyah Kolf, MUZIEKBUREAU Aliyah Kolf, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Aliyah Kolf, ARTIESTENBOEKINGSBURO Aliyah Kolf, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Aliyah Kolf.

 

Offerte Aliyah Kolf aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag