Acoustic Cuts boeken

Eigenschappen Acoustic Cuts boeken

Prijs
v.a. 995
Tijdsduur
3 x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

Acoustic Cuts boeken?

Acoustic Cuts boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Acoustic Cuts.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Acoustic Cuts.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Acoustic Cuts ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Acoustic Cuts plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Acoustic Cuts

Extra informatie Acoustic Cuts

Acoustic Cuts bestaat uit twee leerlingen van de Rockacademie, die besloten hun muzikale krachten te bundelen en een akoestich cover-duo te vormen. Het warme stemgeluid van Sophie omlijst door het verfijnde gitaarspel van Rosalie pakt je aandacht en laat niet meer los.

Met hun uitgebreide repertoire bestaande uit covers uit huidige top 40-lijsten, jaren negentig dance hitjes, alternatieve rock, zoetsappige ballads en verrassende medleys weten zij het publiek in no-time in een goede mood te brengen. Een feest om naar te luisteren en te kijken!

Acoustic Cuts boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Acoustic Cuts, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Acoustic Cuts en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Acoustic Cuts.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Acoustic Cuts. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Acoustic Cuts aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag