The Party Train boeken

Eigenschappen Party Train boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3x45 min.
Geluid
Exclusief

Party Train boeken?

Party Train boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Party Train.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Party Train.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Party Train ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Party Train plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Party Train

Extra informatie Party Train

Coverband Party Train is een toffe toevoeging op het feestje waar gedanst mag worden. Laat je vooral niet misleiden door de lieve verschijning van de zangeres, zij zal je versteld doen staan van de power in haar stem. Zij, haar twee gitaristen en de drummer vormen een complete live band die een breed scala aan pittige nummers verzorgen. Stil zitten is onmogelijk wanneer zij het podium betreden.

Party Train is jong en veelzijdig. Verwacht perfect uitgevoerde nummers van deze tijd gecombineerd met klassiekers van vroeger. In ieder geval bekend klinkende songs en een veelzijdig repertoire, perfect om een topavond te verzorgen.

Party Train is onderdeel van een unieke samenwerking tussen BURO2010 en Beste Bands / Eventfabriek.

Uitbreidingsmogelijkheden:

  • Het feestgehalte stijgt helemaal tot de max met een tweede vocalist, extra muzikanten of een DJ tussen de optredens door
  • 360 graden sfeer met passende zaalverlichting en de juiste techniek

Party Train boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Party Train, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Party Train.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Party Train aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag