The Glamour Lady`s

Eigenschappen The Glamour Lady`s boeken

Prijs
v.a. 2.995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

The Glamour Lady`s boeken?

The Glamour Lady`s boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Glamour Lady`s.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Glamour Lady`s.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Glamour Lady`s ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Glamour Lady`s plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie The Glamour Lady`s

Biografie The Glamour Lady`s
The Glamour Lady’s worden gevormd door 3 absolute vakvrouwen die het vak als geen ander verstaan en kunnen bogen op een grote dosis ervaring in de Showbizzwereld. De ‘front Lady’ van deze Glamour Formatie is niemand minder dan de van oorsprong Amerikaanse zangeres DONNA LYNTON. Donna maakte 3 jaar lang deel uit van de Amerikaanse formatie ‘The Ronettes’ waarmee ze oa. de wereldhit ‘Be My Baby’ scoorde. Donna miste de gezelligheid, sfeer en de glamour van een groep door de jaren heen toch en uiteindelijk ging het bloed kruipen waar het niet gaan kan ! Donna heeft besloten om met 2 andere Diva’s, Debbie en Vivian de handen ineen te slaan en door het land te gaan touren met de show : ‘A Tribute To The Supremes’. De titel spreekt al boekdelen ; The Glamour Lady’s brengen een show vol Amerikaanse Glitter Glamour waarin de grote successen van The Supremes en The Ronettes elkaar in een hoog tempo afwisselen.

Donna Lynton heeft inmiddels een stormachtige carriere achter de rug. Buiten ‘The Ronettes’ werkte ze in Amerika als soliste met wereldsterren als The Tempations, Ray Charles en The Supremes. De orginele Motown-muziek uit de ’60 en ’70-er jaren is Donna dan ook helemaal op het lijf geschreven. Naast haar eigen successen met ‘The Ronettes’ was ze ook nauw betrokken bij The Supremes. Donna is nog steeds goed bevriend met ex-leden van deze formaties, en zij hielpen Donna bij het samenstellen van de show. In Nederland scoorde Donna als soliste ook een aantal hits zoals ‘Charlie’s Angels (theme from Charlie’s Angels)’, ‘Let The Curtains Fall’ en ‘Send In The Clowns’. Met The Glamour Lady’s gaat Donna absoluut terug naar haar roots……..de Motown-tijden van weleer verpakt in een show waarin Glitter Glamour de boventoon voeren !

Debbie is absoluut geen onbekende in het vak. Ze woonde ongeveer 5 jaar in Amerika en trad 4,5 jaar op in het Mekka van de Showbizz, Las Vegas. Debbie kent als geen ander de klappen van de zweep, en het Motown-repertoire is haar met de paplepel ingegoten. Debbie en Donna kennen elkaar uit de periode dat ze samen in Amerika werkzaam waren. De samenwerking tussen Donna en Debbie was dan ook niet meer dan een logische stap voor deze ‘Diva’s Of Motown’.

Vivian heeft een enorme staat van dienst opgebouwd in de wereld van Glitter en Glamour. Zo was zij te zien in diverse grote musicals en toneelstukken zoals Miss Saigon en Der Buddy Holly Story. Daarnaast tourde zij de hele wereld over met de Braziliaanse Show Dansgroep

Brasil Tropical. Kortom : een dame met internationale allure die geheel tot haar recht komt in The Glamour Lady’s.

The Glamour Lady’s brengen een non-stop show van 30 minuten waarin ‘The Best Of Motown’ – nummers elkaar in een hoog tempo afwisselen. De ultieme Motown-songs van weleer, waarvan enkele songs met elkaar zijn verweven in de ultieme Mega Motown- Medley waarmee The Glamour Lady’s op een spectaculaire wijze hun imposante optreden zullen afsluiten ! Een ware flash-back naar de tijd van de plateauzolen en de glitterbollen !

The best of Motown………………haal uw dansschoenen maar alvast uit de kast !
The Glamour Lady`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

The Glamour Lady`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Glamour Lady`s.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Glamour Lady`s, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Glamour Lady`s en de eventuele overige kosten om een optreden van The Glamour Lady`s mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Glamour Lady`s.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Glamour Lady`s. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Glamour Lady`s checken, een gratis optie plaatsen op The Glamour Lady`s en de boeking(en) van The Glamour Lady`s voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT The Glamour Lady`s, BOEKINGSBUREAU The Glamour Lady`s, BOEKINGSBURO The Glamour Lady`s, ENTERTAINMENTBUREAU The Glamour Lady`s, ENTERTAINMENTBURO The Glamour Lady`s, ARTIESTENBUREAU The Glamour Lady`s, BOEKINGSKANTOOR The Glamour Lady`s, IMPRESARIAAT The Glamour Lady`s, MUZIEKBURO The Glamour Lady`s, MUZIEKBUREAU The Glamour Lady`s, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU The Glamour Lady`s, ARTIESTENBOEKINGSBURO The Glamour Lady`s, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR The Glamour Lady`s.

 

Offerte The Glamour Lady`s aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag