bacon factory

Eigenschappen The Bacon Factory boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3 x 45 min.
Geluid
Inprikgage

The Bacon Factory boeken?

The Bacon Factory boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Bacon Factory.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Bacon Factory.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Bacon Factory ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Bacon Factory plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Bacon Factory

Extra informatie The Bacon Factory

The Bacon Factory is de band die er goed over heeft nagedacht om alles in orde te hebben om de Nederlandse podia te bestormen. Hun 1e wapenfeit noteerden zij tijdens de allereerste editie van Kingpop in Vaasse stonden. Nog wat onwennig stonden zij op het grote podium. Maar zij maakten direct indruk op het publiek. De band kreeg met haar show, waarin de gezelligste meezingers en hardste hits op hun eigen wijze worden gespeeld, alle handen op elkaar. Nadien heeft de band op alle volgende edities van Kingpop gestaan.

Daarnaast maakte de band haar meters in de regionale horeca. Zij bouwden daarmee ook direct een zeer trouwe aanhang op die de band overal volgt.
The Bacon Factory bestaat uit 5 heren, afkomstig uit de regio Tubbergen, die iedere keer weer enthousiast het podium bestormen.

Zij spelen een herkenbaar coverrepertoire op hun eigen wijze. Soms rauw, soms ingetogen, de hardste hits, maar vooral; alles met passie! The Bacon Factory is er klaar voor en gaat de feesttenten en kermissen onveilig maken met hun prima bühneshow. The Bacon Factory; partyrock in optima forma!

Offerte The Bacon Factory aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag