Boomerang Band

Eigenschappen Boomerang Band boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Boomerang Band boeken?

Boomerang Band boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Boomerang Band.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Boomerang Band.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Boomerang Band ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Boomerang Band plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Boomerang Band

Boomerang: New Show! 

Na 3 jaar de grote podia op festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften te hebben bestormd, is het tijd voor een nieuwe show!

What’s new?
Met een spetterende nieuwe look bestaande uit een strakke, witte podiumopstelling met LED-trappen, LED-screen, lichtshow en dezelfde passie als altijd, geeft Boomerang een spectaculaire show en weten ze ieder evenement tot een groot feest te maken! En voor wie nóg meer wil, is de nieuwe show uit te breiden tot een XL-versie met opties als een energieke blazerssectie, LED-wall en special FX pakket (CO2 & Flames) voor een intense feestbeleving!

Extra bij te boeken:
Blazerssectie
DJ voor in de pauzes
LED-wall
Special FX (CO2 & Flames)

Music Is Like A Boomerang, What You Give, You Get!

Boomerang Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Boomerang Band.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Boomerang Band, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Boomerang Band.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Boomerang Band checken, een gratis optie plaatsen op Boomerang Band en de boeking(en) van Boomerang Band voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Boomerang Band aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag