Acting the Maggot boeken

Eigenschappen Acting the Maggot boeken

Prijs
v.a. 2.300
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Acting the Maggot boeken?

Acting the Maggot boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Acting the Maggot.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Acting the Maggot.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Acting the Maggot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Acting the Maggot plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Acting the Maggot

Extra informatie Acting the Maggot

ACTING THE MAGGOT

Irish punk pop rock fun folk music

Acting The Maggot is momenteel misschien wel de beste Ierse feest-folkband van Nederland en speelt de meest herkenbare, opzwepende en gevoelige muziek in de stijl van The Pogues, Flogging Molly en The Dubliners. Acting The Maggot maakt van elk optreden een enorm Iers feest!
Enkele filmpjes van de band gingen recentelijk viraal op het internet. Grote videosites als Dumpert, VKmag en Trending.nl ontdekten Acting The Maggot die o.a. een mash-up speelde van een happy hardcore nummer van DJ Paul Elstak en Flogging Molly’s Drunken Lullabies. De video kreeg een miljoen views in twee weken tijd. Een ander filmpje werd juist opgepikt door de grootste mediasites in Ierland: een mash-up tussen No one Knows van Queens of the Stone Age en een Ierse Jig werd enthousiast ontvangen door de Ieren zelf.
Acting The Maggot
‘Acting The Maggot’, is dialect (Dublins) voor gek, kinderachtig en soms zelfs vervelend gedrag. Maar dat is nu juist niet waar we band van kunnen betichten. Acting The Maggot speelt 100% live Ierse folk, pop, punk, rock en alles wat daar raakvlakken mee heeft met gitaren, banjo, viool, accordeon, bas en drums. Dat gaat van gevoelige ballads tot geweldige feestmuziek. En met dat laatste weten ze menig feesttent en festival op zijn kop te zetten.
Ze speelden afgelopen jaar op festivals in binnen- en buitenland en gaan dit jaar zelfs op tournee door China. Waan je in een grote Ierse pub als een van de beste Ierse bands die Nederland rijk is het podium betreedt dus…. Party like the Irish and don’t stop Acting The Maggot! Sláinte!

Acting the Maggot boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Acting the Maggot, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Acting the Maggot.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Acting the Maggot aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag