boulevard

Eigenschappen Boulevard boeken

Prijs
v.a. 3.795
Tijdsduur
1 x 60 + 1 x 90 min.
Geluid
Incl. licht en geluid tot 1000 personen

Boulevard boeken?

Boulevard boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Boulevard.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Boulevard.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Boulevard ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Boulevard plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Boulevard

Extra informatie Boulevard

Boulevard is dé coverband uit het noorden! Door de jaren heen zijn ze in iedere uithoek van Nederland geweest en zelfs het buitenland gaat plat voor deze enthousiaste groep topmuzikanten. En ze zijn nog lang niet klaar!

Met hun drie zangeressen maken ze van iedere show gegarandeerd een party om niet snel te vergeten. Zangeressen met elk een bak aan ervaring, een strot waar je u tegen zegt en een goede dosis humor en zelfspot!

En als je denk dat er alleen maar zoetsappige meiden-deuntjes gespeeld worden, dan heb je het mis. Deze coverband rockt de oude klassiekers en laat je meebrullen met lekkere smartlappen, maar gaat net zo hard op scheurende, oorverdovende gitaren en drumsolo’s!

Tijdens een avond met Boulevard word je verwend met vele medleys, creatieve mash-ups en de nieuwste hits gecombineerd met een vette, energieke show. De band weet elk feest tot een muzikaal hoogtepunt te brengen! Met hun eindeloze enthousiasme pakken ze elk publiek in en laten niet meer los!

Boulevard met drie zangeressen op het front brengt een veelzijdig repertoire met veel energie, passie, én driestemmige zang.

Deze strakke band speelt wél een liedje helemaal, afgewisseld met lekkere mash-ups en dat samen met de loepzuivere zang is kwaliteit!

Boulevard boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Boulevard.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Boulevard, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Boulevard en de eventuele overige kosten om een optreden van Boulevard mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Boulevard.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Boulevard. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Boulevard checken, een gratis optie plaatsen op Boulevard en de boeking(en) van Boulevard voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Boulevard aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag