Supercindy

Eigenschappen Supercindy boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
35 min.
Geluid
Op aanvraag

Supercindy boeken?

Supercindy boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Supercindy.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Supercindy.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Supercindy ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Supercindy plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Supercindy

Extra informatie Supercindy

Biografie Supercindy
Superster Cindy is ontstaan door een zeldzame botsing tussen de zon en de maan.

Als dochter van deze bijzondere moeder en vader beschikt Super Cindy over een unieke gave om de mensen op aarde te helpen bij hun problemen… en…elke gelegenheid om te toveren tot een waar kinderfeest.

Tijdens een 35 minuten durende interactieve show lost Super Cindy samen met de kinderen een groot probleem op en zingt de bekendste en leukste liedjes van o.a. K3, Djumbo, MiniDisco en vele andere.Verwerkt in een pakkend verhaal met educatieve boodschappen over samenwerking en het verschil tussen goed en kwaad. Een verfrissende en complete show speciaal voor kinderen. Ondersteund door fraaie rook, geluids- en lichteffecten.
Supercindy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Supercindy boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Supercindy.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Supercindy, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Supercindy en de eventuele overige kosten om een optreden van Supercindy mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Supercindy.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Supercindy. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Supercindy checken, een gratis optie plaatsen op Supercindy en de boeking(en) van Supercindy voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Supercindy, BOEKINGSBUREAU Supercindy, BOEKINGSBURO Supercindy, ENTERTAINMENTBUREAU Supercindy, ENTERTAINMENTBURO Supercindy, ARTIESTENBUREAU Supercindy, BOEKINGSKANTOOR Supercindy, IMPRESARIAAT Supercindy, MUZIEKBURO Supercindy, MUZIEKBUREAU Supercindy, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Supercindy, ARTIESTENBOEKINGSBURO Supercindy, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Supercindy.

 

Offerte Supercindy aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag