Patricia Paay

Eigenschappen Patricia Paay boeken

Prijs
v.a. 2.750
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Patricia Paay boeken?

Patricia Paay boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Patricia Paay.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Patricia Paay.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Patricia Paay ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Patricia Paay plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Patricia Paay

Biografie Patricia Paay
Patricia Paay (7 april 1949) is een Nederlandse zangeres. In haar jeugd volgt ze al piano- en balletlessen. In 1965 maakt ze haar debuut als zangeres in een nachtclub in het jazz-orkest van haar vader onder de naam The Evergreens. Samen met Anita Meyer en haar zus Yvonne Keeley vormt ze haar eigen backinggroep.

Aan het einde van de jaren ’60 brengt ze enkele Nederlandstalige nummers uit, waarvan de single Je bent niet hip een grote hit wordt. In 2007, 2008 en 2009  is Paay te zien als jurylid in het SBS6 programma ‘Holland Got Talent’ een jaar later doet ze haar trucje in ‘Popstars’. Als eerste trouwde ze met Gerard Visser. „Mijn eerste man, Gerard Visser, leerde ik kennen toen ik net zeventien jaar was”, vertelde Patricia eerder. „Ik wilde het huis uit, zelfstandig zijn en ik liep weg. (. . ) We besloten meteen te trouwen. Eigenlijk was ik nog een kind. Het huwelijk duurde heel kort. ”

Haar tweede huwelijk was met modekoning Joey Fresco. Ze trouwden op 14 april 1978 in Capelle aan de IJssel. In 1988 scheidden ze. Ten slotte trouwde ze voor de derde keer met de 15 jaar jongere Adam Curry. In 1987 vertrekt ze met haar nieuwe partner naar New York. In deze stad trouwden ze op 5 augustus 1988 kleinschalig. Achteraf bleek het huwelijk niet rechtsgeldig te zijn en tien jaar later werd het groots overgedaan. In 1999 keerden Paay en Curry terug naar Nederland. 

In 2003 trouwden ze voor de derde keer, in hun realitysoap, in het zonnige Italië. In 2004 verhuisden ze naar Engeland (waarbinnen ze overigens ook nog een keer zijn verhuisd). In mei 2009 werd bekend dat het stel gaat scheiden nadat Curry had opgebiecht een affaire te hebben met Micky Hoogendijk. In dat zelfde jaar is Paay te zien in de kersteditie van de Playboy.

Ook dochter Christina Curry gaat in dat jaar uit de kleren, maar dan voor het mannenblad FHM.
Patricia Paay boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Patricia Paay boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Patricia Paay.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Patricia Paay, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Patricia Paay en de eventuele overige kosten om een optreden van Patricia Paay mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Patricia Paay.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Patricia Paay. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Patricia Paay checken, een gratis optie plaatsen op Patricia Paay en de boeking(en) van Patricia Paay voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Patricia Paay, BOEKINGSBUREAU Patricia Paay, BOEKINGSBURO Patricia Paay, ENTERTAINMENTBUREAU Patricia Paay, ENTERTAINMENTBURO Patricia Paay, ARTIESTENBUREAU Patricia Paay, BOEKINGSKANTOOR Patricia Paay, IMPRESARIAAT Patricia Paay, MUZIEKBURO Patricia Paay, MUZIEKBUREAU Patricia Paay, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Patricia Paay, ARTIESTENBOEKINGSBURO Patricia Paay, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Patricia Paay.

 

Offerte Patricia Paay aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag