Sabri boeken

Eigenschappen SABRI boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

SABRI boeken?

SABRI boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van SABRI.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van SABRI.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van SABRI ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van SABRI plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van SABRI

Extra informatie SABRI

Biografie SABRI

SABRI’s vastberadenheid om succesvol te worden als singer / songwriter is opvallend. Niemand kan haar MANIER van succesvol worden en het maken in de muziekindustrie beïnvloeden. Met haar soulvolle R&B muziek hoopt SABRI mensen hun ziel te bereiken. Op 4-jarige leeftijd raakte ze geïntrigeerd door R&B, Soul en Hiphop-muziek. Zij omarmde zang en muziek door naar artiesten zoals Lauryn Hill, Amy Winehouse en Mary J Blige te luisteren. Naarmate SABRI ouder werd, raakte ze meer en meer geïnspireerd door songwriters die een verhaal te vertellen hadden. “De single Doo-Wop van Lauryn Hill (That Thing) was de eerste single die ik in bezit heb gehad en door naar haar muziek te luisteren wist ik dat ik zelf muziek wilde maken en muzikant wilde worden. Haar teksten en stem inspireerden mij. ”

SABRI schreef eerst voor een andere artiest. “Het gaat meer om het creëer proces dan om het zingen van het lied of iemand anders die het doet. Ik hou gewoon van muziek maken en dat zal voor mij altijd nummer één zijn. ”Haar motivatie om een ​​succesvolle internationale carrière in de muziekindustrie te hebben als singer / songwriter, is vooral om andere getalenteerde muzikanten van over de hele wereld te laten zien dat alles mogelijk is, zolang je maar hard werkt en in jezelf gelooft. “Ik wil dat de focus op mijn muziek ligt. Hoe ik eruit zie en welke merken ik draag, hoeft niet uit te maken. Muziek is kunst en kunst kan op verschillende manieren geuit worden.

SABRI boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van SABRI.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte SABRI aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag