Nina den Hartog

Eigenschappen Nina den Hartog boeken

Prijs
v.a. 1.975
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Nina den Hartog boeken?

Nina den Hartog boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nina den Hartog.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nina den Hartog.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nina den Hartog ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nina den Hartog plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Nina den Hartog

Extra informatie Nina den Hartog

Nina den Hartog won op 8 juni 2016 18 jarige leeftijd de grote finale van Idols en daarom mag zij zich hét nieuwe idool van Nederland noemen. Nina liet duizenden kandidaten achter zich en wint daarmee een platencontract bij Cloud 9 Music.

Week na week imponeerde Nina het Nederlandse publiek én de jury met haar vertolkingen van o.a. ‘It Will Rain’, ‘Someone Like You’, ‘Rocketeer’ en natuurlijk haar eigen single ‘Lights Go Out’. Laatstgenoemde is inmiddels op single uitgebracht en verkrijgbaar via iTunes, Spotify etc.

Nina den Hartog treedt op haar 12e samen met haar broer voor het eerst op tijdens een lokale talentenjacht. Daarna leert ze zichzelf gitaar spelen. Nina’s droom is om geld te kunnen verdienen met haar muziek. Nina is dat talent met dat heerlijke hese randje op haar stem, dat zo prettig overslaat halverwege een zin. Ze maakt de kleinste liedjes nog kwetsbaarder dan ze zijn, en legt er veel gevoel mee in talloze nummers. Dit maakt Nina een echte popster.

Nina den Hartog Boeken

Na 8 jaar afwezigheid begon op 3 april 2016 het vijfde seizoen van de talentenjacht der talentenjachten: Idols! Ruim 1,5 miljoen kijkers zaten aan de buis gekluisterd voor de auditierondes. Gisteren namen Nina den Hartog en Kimberly Fransens het tegen elkaar op in de zinderende finale, welke uiteindelijk door Nina werd gewonnen.

Nina den Hartog boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nina den Hartog.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nina den Hartog, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Nina den Hartog en de eventuele overige kosten om een optreden van Nina den Hartog mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nina den Hartog.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Nina den Hartog voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Nina den Hartog aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag