Sanne Landvreugd boeken

Eigenschappen Sanne Landvreugd boeken

Prijs
Op aanvraag
Geluid
In overleg

Sanne Landvreugd boeken?

Sanne Landvreugd boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sanne Landvreugd.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sanne Landvreugd.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sanne Landvreugd ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sanne Landvreugd plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sanne Landvreugd

Sanne Landvreugd die van huis uit een jazz saxofoniste is heeft inmiddels aan zoveel uiteenlopende projecten meegewerkt, dat ze veel meer is dan alleen dat.
Zo is zij te horen geweest tijdens een hommage aan schrijfster en PC Hooftprijs winnares, Astrid Roemer, samen met Sabrina Starke en Izaline Calister en maakte zij ook een compositie op een gedicht van Roemer voor deze avond. Maar treedt zij ook op met de Fra Fra Sound bigband, waarmee wereldmuziek wordt gespeeld en werkte zij aan de Wijksafari mee en speelt zij regelmatig op spetterende feesten met diverse verschillende dj’s in zeer uiteenlopende stijlen. Ook solo optredens verzorgt zij steeds regelmatiger, soms helemaal akoestisch bij een expositie, zoals onlangs in het Tropenmuseum tijdens de openingsavond van Angela Davis dan weer met haar eigen muziek en is het versterkt.

In het literaire genre is zij ook een veelgevraagd saxofoniste. Zo treedt zij regelmatig op tijdens literaire avonden in de OBA en bij Bijlmer Boekt en hebben zich inmiddels ook andere literaire evenementen en spoken word artiesten interesse getoond hiervoor.
Met de Surinaamse formatie Tiri fu bari worden op smakelijke wijze Surinaamse gedichten op muziek ten gehore gebracht in intieme sfeer.
Ook aan de show van Tineke Schouten heeft Landvreugd als saxofoniste meegewerkt.
In alle settings staat de improvisatie, energie en eigen stijl van Sanne centraal. Ritmisch, origineel en opzwepend: Landvreugd

Sanne Landvreugd boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sanne Landvreugd.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sanne Landvreugd, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sanne Landvreugd en de eventuele overige kosten om een optreden van Sanne Landvreugd mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sanne Landvreugd.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sanne Landvreugd. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Sanne Landvreugd aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag