Golden Strings

Eigenschappen Golden Strings boeken

Prijs
Op aanvraag

Golden Strings boeken?

Golden Strings boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Golden Strings.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Golden Strings.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Golden Strings ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Golden Strings plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Golden Strings

Extra informatie Golden Strings

LET OP! Golden Strings is niet meer te boeken. Zoekt u iets vergelijkbaars? Check The Exclusive Strings

Biografie Golden Strings
De energieke, muzikale, bruisende openingsact Golden Strings is voor uw evenement of feest de openingsact of slotact bij uitstek.

Drie virtuoze violistes op elektrische viool nemen u mee op een reis door de tijd met herkenbare muziek, in pakkende arrangementen, begeleid door hoogwaardige orkestbanden: van Vivaldi tot Michael Jackson, van The Pointer Sisters tot Jamiroquai.

De 15 minuten durende openingsact met violistes is geschikt voor gezelschappen van 20 tot 2000 personen, als openingsact van een groot evenement of feest of als muzikale act tijdens een diner.

Om de kwaliteit van de act op uw evenement of feest te kunnen waarborgen, nemen de Golden Strings hun eigen professionele technicus mee, die desgewenst ook het zaalgeluid (voor het hele feest) kan verzorgen.

Golden Strings wordt gevormd door Monique van Zelst, Mirjam Wijzenbeek en Sanne Hamel.

Een jaar geleden zijn deze dames begonnen als violistes van de openingsact StringCats en inmiddels hebben zij de nodige showbizz ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Zo speelden zij in 2008 met deze act op feesten en evenementen in Parijs, Barcelona en Kuala Lumpur.

Per januari 2009 zijn zij samen zelfstandig verder gegaan met een act die uitblinkt in muzikaliteit, energie en kwaliteit.  Het resultaat: Golden Strings

Golden Strings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Golden Strings boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Golden Strings.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Golden Strings, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Golden Strings en de eventuele overige kosten om een optreden van Golden Strings mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Golden Strings.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Golden Strings. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Golden Strings checken, een gratis optie plaatsen op Golden Strings en de boeking(en) van Golden Strings voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Golden Strings, BOEKINGSBUREAU Golden Strings, BOEKINGSBURO Golden Strings, ENTERTAINMENTBUREAU Golden Strings, ENTERTAINMENTBURO Golden Strings, ARTIESTENBUREAU Golden Strings, BOEKINGSKANTOOR Golden Strings, IMPRESARIAAT Golden Strings, MUZIEKBURO Golden Strings, MUZIEKBUREAU Golden Strings, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Golden Strings, ARTIESTENBOEKINGSBURO Golden Strings, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Golden Strings.

Offerte Golden Strings aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag