Bas Bons

Eigenschappen Bas Bons boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Bas Bons boeken?

Bas Bons boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bas Bons.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bas Bons.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bas Bons ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bas Bons plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bas Bons

Extra informatie Bas Bons

Ik ben Bas Bons; toetsenist, zanger, entertainer uit het bouwjaar 1984.Bas Bons

In 2011 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium te Haarlem, waar ik hoofdvakles heb van Nol Sicking en Jan Peter Bast.

Ik speel momenteel in verschillende formaties op veel verschillende plekken in heel Nederland. Ik speel in begeleidingsbands, solo-gigs en verder uiteenlopende muzikale opdrachten.

Daarnaast ben ik bezig met mijn eigen album en schrijf ik liedjes voor talrijke projecten.

Op de Biltse Muziekschool geef ik les als pianodocent, bandcoaching en geef ik lessen popcompositie. Door het hele land geef ik zang- en muziekworkshops voor theatersporters!

Bas Bons boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bas Bons.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bas Bons, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bas Bons en de eventuele overige kosten om een optreden van Bas Bons mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bas Bons.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bas Bons. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bas Bons checken, een gratis optie plaatsen op Bas Bons en de boeking(en) van Bas Bons voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bas Bons, BOEKINGSBUREAU Bas Bons, BOEKINGSBURO Bas Bons, ENTERTAINMENTBUREAU Bas Bons, ENTERTAINMENTBURO Bas Bons, ARTIESTENBUREAU Bas Bons, BOEKINGSKANTOOR Bas Bons, IMPRESARIAAT Bas Bons, MUZIEKBURO Bas Bons, MUZIEKBUREAU Bas Bons, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bas Bons, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bas Bons, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bas Bons.

 

Offerte Bas Bons aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag