Eigenschappen Rob Witschge boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rob Witschge boeken?

Rob Witschge boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rob Witschge.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rob Witschge.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rob Witschge ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rob Witschge plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rob Witschge

Voormalig voetballer voor het Nederlands elftal.
Rob Witschge is een voormalig Nederlands profvoetballer en broer van profvoetballer Richard Witschge. Als speler kwam hij onder meer uit voor Ajax, Feyenoord, AS Saint-Étienne, Al-lttihad (Saoedi-Arabië), FC Utrecht en het Nederlands elftal. Rob speelde zowel linksbuiten als linkshalf.Hij speelde 30 interlands voor het Nederlands Elftal, waarin hij 3 keer scoorde.Rob was de enige speler die in 3 halve finales van het EK 6x scoorde.

Bij Feyenoord won hij 4 nationale bekers, de Johan Cruijff Schaal,  landskampioen en haalde de halve finale van de Europacup 2 in 1991/1992.In 1999 zette hij een punt achter zijn carrière en begon hij als trainer. Zijn trainerscarrière begon als assistent bij HFC Haarlem. In 2004 assisteerde hij bondscoach Marco van Basten met het Nederlands elftal en vanaf 2008 bij Ajax.Rob is één van de weinige die een EK en WK meegemaakt hebben als speler en trainer.Tegenwoordig is hij mede eigenaar van Players United  een bedrijf in de evenementen en voetbalmakelaardij.

Rob Witschge boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rob Witschge.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rob Witschge, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rob Witschge en de eventuele overige kosten om een optreden van Rob Witschge mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rob Witschge.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rob Witschge. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rob Witschge checken, een gratis optie plaatsen op Rob Witschge en de boeking(en) van Rob Witschge voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rob Witschge aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag