TikTokker boeken

Eigenschappen TikTokker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

TikTokker boeken?

TikTokker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van TikTokker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van TikTokker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van TikTokker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van TikTokker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie TikTokker

TikTokkers, the new generation artists

De populairste gebruikers ‘TikTokkers’ (of TikTok Influencers/creators) hebben een miljoenenbereik en maken unieke eigen content. Deze TikTokkers zijn de New Generation Artists van deze tijd en zijn ook te boeken voor een Meet & Greet, Q&A (question and answer), foto-moment, workshop en/of live performance (optreden) op jouw evenement, festival of bedrijfsfeest.

Bekende Nederlandse TikTokkers die je kunt boeken of inhuren zijn o.a.:

 • Antoine Lokhorst
 • Markie
 • Indigo Jael
 • Sara Dol
 • Keanu Bruijnen
 • Yazid Zohra
 • Birgit Kunstt
 • Beau Potman
 • NadirDeArabier
 • Jesse van Wieren
 • Lorenzo Dinatelle
 • Lieke Hams
 • N.ovaax

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van de bekendste TikTokkers.
Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van TikTokkers, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

TikTokkers, een miljoenen bereik voor jouw bedrijf of merk!

TikTokkers kunnen ook unieke content creeeren rondom jouw merk of product, hetgeen potentieel zal worden gedeeld met miljoenen fans en volgers. Online marketing met een mega-bereik en midden in de doelgroep! Hoe is TikTok in te zetten om jou doelgroep te bereiken?

Wij koppelen – in samenwerking met onze partners en de creators zelf – de populairste gebruikers aan Bedrijven, Merken en Sponsoren en helpen je verder groeien op TikTok en op je andere social media kanalen zoals Instagram en YouTube.

Een TikTokker inzetten in een campagne of actie?
Neem dan contact op met ons online-marketing en TikTokkers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van TikTokkers.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte TikTokker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag