Eigenschappen Renate Groenewold boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Renate Groenewold boeken?

Renate Groenewold boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Renate Groenewold.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Renate Groenewold.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Renate Groenewold ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Renate Groenewold plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Renate Groenewold

Extra informatie Renate Groenewold

Renate Groenewold boeken als spreker
Voormalig schaatsster en schaatscoach

Renate Groenewold heeft mede dankzij haar inzet en doorzettingsvermogen veel in het schaatsen bereikt. De weg naar de top ging niet gemakkelijk, maar ze kwam er wel! In 2005 bekroonde ze haar carrière met een wereldtitel allround.
Inzetbaarheid

Over haar ervaringen in de topsport geeft Renate Groenewold motiverende presentaties over omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en succesvol samenwerken. Daarnaast geeft ze enthousiast schaatsclinics en verzorgt ze openingen of interviews tijdens diverse bijeenkomsten.
Biografie

Renate Groenewold is in het Groninger landschap geboren: Musselkanaal. Op de rand van Groningen en Drente groeide Renate op. Later werd ze lid van schaatsvereninging de Hunen. Daar ging het zo goed, dat ze in het seizoen 1994-95 een uitnodiging kreeg voor Jong Oranje, het begin van een latere jarenlange strijd tegen de heersende Duitse suprematie. In het seizoen 2002-03 wordt Renate opgenomen in de commerciële ploeg van TVM. Na haar goede optreden op de Olympische Spelen van Salt Lake City, waar ze een zilveren plak wist te veroveren op de sterk bezette 3.000 meter, volgde ze haar coach Gerard Kemkers naar TVM. Onder zijn leiding heeft Renate Groenewold veel goede resultaten geboekt. Ze heeft bewezen er te staan op de momenten dat het van haar wordt verwacht. Zo werd ze Wereldkampioen allround in 2005, Wereldkampioen op de 3.000 meter in 2009 en is ze meervoudig Nationaal Kampioene. Een tweede Olympische medaille behaalde Renate Groenewold in 2006. Wederom zilver op wederom de 3.000 meter. Na haar actieve carrière, die ze in 2010 beëindigde, legde ze zich toe op het coachen. In 2010/2011 was ze assistent-coach bij de KNSB. In 2011 was ze een van de grondleggers en coach van het team Op=Op Voordeelshop. Deze schaatsploeg maakt in 2011 een doorstart onder de naam Team Corendon waar Renate tot 2014 coach was. Ze heeft de switch gemaakt naar het bedrijfsleven, waar ze op dit moment commercieel directeur is van www.uwgereedschap.nl.

Renate Groenewold boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Renate Groenewold.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Renate Groenewold, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Renate Groenewold en de eventuele overige kosten om een optreden van Renate Groenewold mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Renate Groenewold.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Renate Groenewold. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Renate Groenewold checken, een gratis optie plaatsen op Renate Groenewold en de boeking(en) van Renate Groenewold voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Renate Groenewold, BOEKINGSBUREAU Renate Groenewold, BOEKINGSBURO Renate Groenewold, ENTERTAINMENTBUREAU Renate Groenewold, ENTERTAINMENTBURO Renate Groenewold, ARTIESTENBUREAU Renate Groenewold, BOEKINGSKANTOOR Renate Groenewold, IMPRESARIAAT Renate Groenewold, MUZIEKBURO Renate Groenewold, MUZIEKBUREAU Renate Groenewold, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Renate Groenewold, ARTIESTENBOEKINGSBURO Renate Groenewold, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Renate Groenewold.

 

Offerte Renate Groenewold aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag