Pauline van Antwerpen

Eigenschappen Pauline van Antwerpen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Pauline van Antwerpen boeken?

Pauline van Antwerpen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pauline van Antwerpen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pauline van Antwerpen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pauline van Antwerpen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pauline van Antwerpen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Pauline van Antwerpen

Maatwerk is my middle name

Na twee zangstudies, Klassiek en Jazz, belandde Pauline van Antwerpen op het podium als spreker. Maar pas nadat zij drie jaar bij KPN werkte als operator, trainer en coach. Deze ervaring was cruciaal, omdat ze hierdoor het bedrijfsleven van binnenuit leerde kennen. U vindt Pauline in de categorie ‘fake speeches’, maar die term dekt de lading niet. Vandaar dit gesprek over haar werkwijze die zij, in opdracht van ministeries en multinationals, al 14 jaar met succes toepast.

Pauline, jij noemt jezelf ‘verborgen spreker’. Waarom?

Dan kan ik me voordoen als bioloog, historicus, filosoof of andere specialist, om het thema van een congres vanuit een aanvullende of onverwachte invalshoek te belichten. En aldus een zinvolle bijdrage leveren aan een verandertraject, een reorganisatie of een cursusdag; eigenlijk elke gelegenheid die vraagt om een frisse kijk of verhelderende blik.

Kan de organisatie dan niet beter een echte expert uitnodigen?

Ik wil de expert niet vervangen! Daar komt bij dat ik meestal geen expert vertolk in het onderwerp zelf, maar juist een deskundige uit een ánder vakgebied. Op deze manier benader ik het thema via een omweg, waarmee ik de visie van mijn toehoorders wil verbreden en verdiepen. 

Noem eens een voorbeeld?

Mijn speech tijdens de Innovation Lecture. Innovatie is toekomstgericht, en ter lering haalde ik het verleden erbij. Als cultuurhistorica liet ik vijf OBN’ers –Oude Bekende Nederlanders— de revue passeren, om te laten zien dat ook zij obstakels tegenkwamen op hun weg naar vernieuwing. Voor de luisteraars bleek dat niet alleen informatief, maar ook een hart onder de riem, een stimulans om door te zetten.

Wat heb jij als ‘echte’ expert toe te voegen?

De TU Delft benaderde mij voor een congres met het thema ‘Implementatie van integrale veiligheid op universiteiten’. De stukken waren nogal abstract en op managementniveau. Omdat de uitvoering ook lager in de organisatie moet plaatsvinden, bleef ik spitten tot ik een concreet beeld had. Vervolgens gaf ik, als veiligheidsexpert uit de VS die het hele traject daar al op orde had, voor iedereen herkenbare voorbeelden. Zo kreeg men een idee hoe het beleid er uitziet in de praktijk. Achteraf noemde de organisatie mijn vertaalslag ‘een onmisbare bijdrage aan de conferentie’. 

Wat onderscheidt jou het meest van een echte wetenschapper?

Ik weet inhoudelijk natuurlijk niet zo veel als een echte expert. Maar mensen zeggen wel over mij; ‘Wat praat die hoogleraar op een grappige manier over haar vak, ik wou dat ze dat allemaal zo deden’. Humor is een prachtig middel om zware onderwerpen toegankelijk te maken. Powerpoint helpt daarbij; op goeie plaatjes krijg je gegarandeerd een lach. Bovendien zorgt gebruik van beeld ervoor dat we informatie beter opslaan.

Hoe kun je nou van zóveel onderwerpen verstand hebben?

Als kind stelde ik al meer vragen dan mijn ouders konden beantwoorden. Dan zei mijn vader; ‘Kijk maar in de encyclopedie!’ Nu zoek ik op internet, of ik koop een boek. Ik krijg vaak de vraag; ‘Werk jij ook bij Canon/ Shell/ VWS/…?’ omdat ik me zo grondig verdiep in de organisatie. Bovendien heb ik een brede belangstelling van nature. Natuurlijk heb ik m’n stokpaardjes. Evolutie, ofwel, hoe planten en dieren veranderen door samen te werken en zich aanpassen aan hun omgeving, daar kunnen wij veel van leren! Dat gebruik ik vaak in mijn verhalen. Bijvoorbeeld op het congres ‘How to feed our world? van Wageningen University. Elke spreker, een specialist op eigen terrein, kwam met een stukje van de oplossing. Ik kreeg later te horen dat ik, als buitenstaander, met mijn verhaal alle stukjes had gecombineerd tot een totaaloplossing. Blijer kun je me niet maken! Want uiteindelijk stel ik al mijn kennis in dienst van de opdracht. Wat is belangrijk voor deze doelgroep? Hoe breng ik de boodschap het beste over?

Wat dat laatste betreft heb ik ook profijt van mijn ervaring als podiumkunstenaar.

Had je niet liever zangeres willen zijn?

Nee. Ontdekken en leren is voor mij een grotere levensbehoefte. Al kun je een creatieve aanleg niet verloochenen, maar dat hoeft ook niet. Als verborgen spreker kan ik creatief zijn, én eeuwige student.

 

Pauline van Antwerpen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pauline van Antwerpen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pauline van Antwerpen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Pauline van Antwerpen en de eventuele overige kosten om een optreden van Pauline van Antwerpen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pauline van Antwerpen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pauline van Antwerpen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Pauline van Antwerpen checken, een gratis optie plaatsen op Pauline van Antwerpen en de boeking(en) van Pauline van Antwerpen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Pauline van Antwerpen, BOEKINGSBUREAU Pauline van Antwerpen, BOEKINGSBURO Pauline van Antwerpen, ENTERTAINMENTBUREAU Pauline van Antwerpen, ENTERTAINMENTBURO Pauline van Antwerpen, ARTIESTENBUREAU Pauline van Antwerpen, BOEKINGSKANTOOR Pauline van Antwerpen, IMPRESARIAAT Pauline van Antwerpen, MUZIEKBURO Pauline van Antwerpen, MUZIEKBUREAU Pauline van Antwerpen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Pauline van Antwerpen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Pauline van Antwerpen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Pauline van Antwerpen.

 

Offerte Pauline van Antwerpen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag